nlc.hu
Otthon
Filmsztár és hollywoodi díszletek a Lakásvásáron

Filmsztár és hollywoodi díszletek a Lakásvásáron

Csányi Sándorral erõsítette csapatát az õszi Lakásvásáron az Elephant Holding, Budapest zöldövezetének meghatározó fejlesztõje.

A Kontrol, a Csak szex és a Rokonok sztárja szeptember 21-én du. 15.00 órától beszélt a nemrégiben lezárult lakásvásárlásáról.





Hogy a filmes élmény még teljesebb legyen a Malomdomb Lakókert és a Zaragoza Kert beruházója az Ocean’s 13 díszleteiből is kölcsönzött néhány bútort a hagyományosan nagy gonddal előkészített Elephant standhoz.


A Clooney-film kaszinójában „szereplő”, organikus anyagokból készült fotelt Kenneth Cobonpue tervezte.
A negyedmilliós alkalmatosságban Csányi Sándor állta a közönség rohamát. Az Elephant standjánál ugyancsak megcsodálható volt egy design szék, amely Brad Pitt otthonában is fellelhető. A bútorokat a NAPHOLD OTTHONDESIGN biztosította.





„Az emberek a látványtervek, a négyzetméterárak és a finanszírozási ajánlatok mellett szeretik a beruházók meglepetéseit is, melyek lehetnek show vagy látványelemek, apró figyelmességek, ajándékok – mondja Lehóczky Orsolya, az Elephant Holding marketing vezetője. „Ezért fontosnak tartjuk, hogy minden évben egy-egy színes programmal dobjuk fel az Elephant Holding standját. Tavasszal a Zaragoza Kert reklámkampányában szereplő flamenco táncosokat csodálhattuk meg, idén a Malomdomb Lakókert új lakója, Csányi Sándor fogadta el a meghívásunkat.”

Az Elephant Holding Zrt. élvonalba tartozó, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó innovatív cégcsoport. Rugalmas fizetési ütemezéssel, biztos banki hátérrel kínál kiváló minőségű lakásokat, elérhető áron. „Hosszú távon gondolkozunk, célunk, hogy Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégét hozzuk létre.”






Megvalósult beruházások:
Barcelona Ház – Biatorbágy – 23 lakás
Malomdomb Lakókert – Árpádföld XVI. ker. – 340 lakás

Jelenleg folyamatban lévő beruházások:
Zaragoza Kert – XVIII. Kerület – 340 lakás
Vigo Ház – Budapest XX. Kerület – 130 lakás

Tervezés alatt:
Ibiza Lakópart: Budapest XXI. Kerület: Királyerdő – 180 lakás
Budapest XXI. Kerület – 300 lakás
Budapest XV. Kerület – 1 100 lakás
Budapest XVII. Kerület – 700 lakás.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top