nlc.hu
Otthon
Költözzünk inkább a jó levegõre!

Költözzünk inkább a jó levegõre!

Meglátni és megszeretni: bizonyára sokan voltak a szeptemberi Lakásvásáron, akik ezzel az érzéssel távoztak a Vitalis Park standjától.

Akik korábban azt sem tudták, hol van Herceghalom, akik elképzelhetetlennek tartották, hogy kiköltözzenek a városból, akik elérhetetlennek találták a budai agglomerációt, néhány perc alatt minden elképzelésüket megváltoztatták.

A Vitalis Park egyszerre biztosítja a vidékies környezet nyugalmát és a dinamikus városi élet közelségét. Ideális megoldás a fiatal családosok számára, akik jó levegőn akarják a babakocsit tolni, akik jó óvodákat és iskolákat, szép és egészséges környezetet szeretnének maguk körül. Sokan vélik úgy, hogy mindez csak olyan helyen valósulhat meg, ahol a belváros felé rossz a közlekedés, és az árak is elérhetetlenek az önálló életet épp csak elkezdő fiatalok számára.



A Herceghalmon épülő lakópark mindezekre a tényekre alaposan rácáfol. A Lakásvásárra többen úgy érkeztek, hogy konkrét elképzelésük volt arról, melyik kerületben szeretnének lakást venni, csak kíváncsiságból nézték meg a Vitalis Park bemutatóját, s olyan lelkesedéssel mentek haza, hogy másnap le is foglalózták új otthonukat Herceghalmon.

Hogy minek köszönhető a siker?

Értékesítés:

CEU-REality Group
1139 Budapest, Váci út 99.
Telefon: 1 333 0000
Mobil: 20/550-4-550
E-mail: vitalis@ceureality.com   

A Vitalis Park elhelyezkedése azok számára sem jelenthet problémát, akik esetleg nem szeretnének minden nap az M1 autópályán 25 km-t utazni Budapest felé, hiszen a tiszta és légkondicionált elővárosi vasúttal 17 perc alatt a Déli pályaudvarra érhetünk. A közlekedés a belváros felé tehát jobb, mint a legtöbb budapesti kerületből.

A másik fontos érv a lakópark mellett a Talentis Program, mellyel a Vitalis Park teljes összehangban épül. A Program megvalósulása során a térségben magas színvonalú oktatási, egészsgügyi és üzleti szolgáltatások jönnek létre, és az infrastruktúrát is nagymértékben fejlesztik.

Ami a környezet szépségét illeti: érdemes annak a párnak a példáját követni, akik elautóztak Herceghalomra, onnan hívták fel az értékesítőket, s örömmel ecsetelték, milyen szép a település a naplementében.
A táj szépségéhez a lakópark sem lesz méltatlan, hiszen gyönyörű tervek születtek, kiváló alaprajzokkal. A 13 társasház és a sorházak úgy helyezkednek el, hogy a telken belüli területek csak sétálóutcákból és zöldfelületből állnak, így bátran ki lehet engedni a gyerekeket a kertbe, vagy a lakóparkon belüli jétszótérre.



S ami az árakat illeti: a vásárlók jelenleg a környezetében drágának egyáltalán nem mondható 310 eFt/nm átlagárból 10% bevezető engedményt kapnak, s az előértékesítés lezárásáig a 10%-90% fizetési ütem kedvezményében is részesülhetnek.

www.vitalispark.hu , 333-0000


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top