nlc.hu
Otthon
Az Engel Csoport betartotta ígéretét

Az Engel Csoport betartotta ígéretét

Az elõzetesen tervezett határidõk betartásával az Engel Csoport szeptember 28-án megkezdte a Városrét elsõ épületének, az Amarillisz Kertnek az átadását. A lakók már költözködnek.




A lakások és az üzletek közel 90%-át már értékesítették. A házat fiatalos lakóközösség veszi birtokba, a beköltözők zöme 25 és 35 év közötti. Az Amarillisz Kert, a Városrét első lakóépülete a következő néhány hétben megtelik élettel.

Az Engel Csoport szakértői elmondták, hogy a lakásvásárlók zöme nem szereti, ha a beköltözés után nyugalmukat megzavarja a lakás átalakítások zaja. Így a beruházó Engel Csoport arra vállalkozott, hogy a Városréten minden lakást kulcsrakész állapotban ad át. Emellett azt is megtudtuk, hogy a vevők a végső átadás előtt egy műszaki bejáráson vettek részt. Ekkor már kulcsrakész állapotban láthatták leendő otthonukat. Az épületen egyedülálló módon még az átadás előtt elvégezték a garanciális javításokat.

A házat körülvevő utak is hiánytalanul elkészültek. Győr új városrésze így akadálytalanul megközelíthető a belvárosból. Ez a tény több vevőnek is egyértelművé tette a választást.
Mint azt az Amarillisz Kert első beköltözőinek egyike Győrvári Judit, rajzfilmgrafikus is elmondta: „Számomra a legfontosabb az volt, hogy jelenlegi környezetemből egy jobb és modernebb életminőséget nyújtó helyre költözhessek. Emellett fontos volt a belváros közelsége, hogy a különböző rendezvényekre pár perc alatt elsétálhassak. A Városrét mindezt nyújtja számomra.”







Az Engel kutatásai szerint Győrben a lakások iránt érdeklődők több, mint 95%-a szereti látni azt, amit megvásárol, ezért a Városréten már berendezett mintalakásban fogadják az új városrész iránt érdeklődőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top