Otthon

Kényelem, egészség és exkluzivitás a Sun Palace-ban

Hamarosan teljessé válik a Sun Palace álom a Duna partján. A beruházó Engel csoport 2004-ben kezdte el a III. kerület legkülönlegesebb lakópark-projektjének építését az egykori Goldberger gyár helyén.

A napokban újabb jelentős állomásához érkezik a fejlesztés, amikor a cég bemutatja az épületben hamarosan megnyíló World Class fitnesz centrumot – egyelőre egy exkluzív partin, meghívott vendégek előtt. A világhírű svéd fitneszhálózat új budapesti terme a nagyközönség és a ház lakói számára a jövő év elején nyílik meg. Ezzel a Sun Palace megálmodói újabb lépést tettek meg azon az úton, amelynek végén egy minden igényt kielégítő, világvárosi színvonalú szolgáltatásokkal büszkélkedő lakópark áll.

A Sun Palace külső jegyei közül a legszembeötlőbb az egyedi, műemlék homlokzat, amely általános beszédtémává és az érdeklődés központjába tette az épületet. Reimholz Péter tervező a régi Goldberger gyár főfalainak egy darabját mentette át az új épületbe, és különleges megoldással művészi módon olvasztotta harmonikus egységbe a múlt értékeit a modern elvárásokkal, nem mellékesen maximálisan eleget téve ezzel a műemlékvédelmi követelményeknek is.
Az utca járókelőit e külső megoldás ragadja meg mindenekelőtt, holott a ház belülről is tartogat különlegességeket. A 9 ezer négyzetméternyi saját, parkosított területet körbeölelő épületegyüttes fényét és exkluzivitását a felső szinteken található panorámás lakások, valamint a nagy belmagasságú loft lakások tovább emelik. Ezekre különösen nagy érdeklődés mutatkozott. A központi elhelyezkedésű loft – amely kult lakásnak és elegáns irodának is kiváló lehet – kínálata egyelőre igencsak szűkös a kínálat a fővárosban.






A beruházó Engel csoport a kezdetektől arra törekedett, hogy az épület külső megjelenésével, lakásaival és szolgáltatásaival különleges környezetet teremtsen jövőbeni lakóinak. Kiemelt szempontként kezelték ezért a tervezés során, hogy olyan létesítmény is helyet kapjon a lakóparkban, amely a kényelemhez és az egészséges életmódhoz szükséges. Ezt szolgálja a hamarosan megnyíló, közel 2000 m2-es World Class International fitnesz centrum is, amelyet a hálózat szigorú követelményeivel összhangban alakítanak ki. A földszinten úgynevezett „full size”, tehát a nemzetközi szabványoknak is megfelelő, versenyek lebonyolítására alkalmas uszoda található, amely a nagyközönség számára is elérhető lesz. Ilyen méretű sportmedence jelenleg a World Class International centrumán kívül egyetlen más fitnesz központban sem működik Magyarországon, és azon kívül is kizárólag csak az erre a célra épített sportlétesítményekben található.

Az uszodát wellnesz szolgáltatások – jacuzzi, szauna, gőz és masszázs – egészítik ki. Az emeleten kap helyet a fitnesz az aerob- és súlyzó berendezésekkel, valamint a különböző csoportos – például aerobic- és spinning – órák számára kialakított speciális termekkel. Mindenütt nagy figyelmet fordítottak a felhasználó barát környezet kialakítására, ennek érdekében világ legnagyobb fitneszgép-gyártó vállalatát, a Nautilust bízták meg azzal, hogy a létesítményt legmodernebb gépeivel felszerelje. A fitneszbe bérlettel rendelkezők így mindenütt ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást vehetik igénybe, akár a SunPalace-ba járnak mozogni, akár a hálózat másik klubjaiba, például Brüsszelbe vagy Stockholmba.

A World Class International Kelet-Európai viszonylatban a legnagyobb nemzetközi fitnesz hálózat, amely széleskörű szolgáltatást ajánl a sport és rekreáció területén, megfelelve az egyéni, illetve a céges igényeknek egyaránt. A klubtagok és vendégeik garantáltan a legmagasabb színvonalú szolgáltatást és felügyeletet élvezhetik barátságos és biztonságos környezetben. A cég nemzetközi személyzetében a szakma legképzettebb csoportos oktatói és személyi edzői is megtalálhatóak. A World Class International Stockholmban alakította ki központját, de klubjai szerte Európában és a Közel-Keleten is megtalálhatók.

A World Class International 2008. februárjában – első európai fitnesz klub hálózatként – kikerül a tőzsdére. Ez a lépés szintén a jövőbeni Közép-Európai terjeszkedést szolgálja.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top