Otthon

A lakást is a nyuszi hozza?

A tavasz a költözés ideje. Nemcsak az állatok, de valahogy mi, emberek is ezt az időpontot tartjuk a legalkalmasabbnak arra, hogy helyet változtassunk, új életet kezdjünk valahol máshol. Ha Ön nem döntötte még el, hogy hol, mi azt javasoljuk, nézzen körül a XI. kerületben. Érdemes betérni a Sasad Resort értékesítési irodájába, ahol a széles lakásválaszték mellett kollégáink húsvéti meglepetésekkel is várják az érdeklődőket. Telefonszámunk: 249-9999. Az értékesítési iroda címe: 1112 Budapest, Budaörsi út 152/b.

Miért éppen a XI. kerület?
Budapest legdinamikusabban fejlődő kerülete, az itt épülő lakóparkok, irodák könnyen megközelíthetők: itt lesz a négyes metró végállomása, de az ország nyugati feléből érkező utak, autópályák is könnyen megközelíthetővé teszik a területet. A jó úthálózat mellett a környék páratlan természeti adottságokkal is rendelkezik: a kerékpárral közlekedők és a túrákat kedvelők nagy örömére több kirándulóhely is található a térségben, a Duna közelsége pedig nemcsak a friss levegőről, hanem számtalan kikapcsolódási lehetőségről is gondoskodik. Mindezeknek köszönhetően bármikor közel érezheti magát a városhoz, élvezheti annak minden előnyét úgy, hogy otthonában már csak a nyugalom és a természet várja.

Kinek ajánljuk a Sasad Resortot?
Megkérdeztük néhány vásárlónkat, hogy ők miért döntöttek a Sasad Resort mellett. Válaszaik talán segítenek Önnek is a választásban.

„Számomra fontos, hogy ne kelljen sokat utazni, mégis egy olyan környezetben éljek, amely inspirál a mindennapi munkám során.” (Anita, 26 éves, festőművész)
„A gyermekeink most még kicsik, de fontos számunkra, hogy milyen környezetben nőnek fel. Olyan helyet kerestünk, ahol közel a természet, mert nem szeretnénk, hogy a gyermekeink betondzsungelben nőjenek fel.” (Ildikó és Attila, 38 éves, ápolónő, 39 éves, építész)
„Évtizedekig laktunk a belvárosban, de most már a feleségemmel egy olyan helyet kerestünk, ahol nyugalom van. Természetesen még mindig fontos a város közelsége, hiszen a munkánk odaköt, azonban sokkal jobb utána hazajönni egy ilyen csodás környezetbe.” (András, 44 éves, autószalon tulajdonos)



Milyen a közvetlen lakókörnyezet?

A Sasad Resortban parkosított környezetben új budai életformát kínálunk, ezekben a Bauhaus stílusú, alacsony lakásszámú, liftes házakban, amelyekben természetesen minden megtalálható, ami a komfortos életvitelhez kell, csak néhányat említve a sok közül: automatikus beléptetőrendszerrel ellátott teremgarázsok, alagsori tárolóhelyiségek, korszerű kaputelefon-rendszer, kikapcsolódási és sportolási lehetőségek. A földszinti kert és udvarok öntözéséről öntözőrendszer gondoskodik, így varázsolva természetes környezetet otthonuk köré.

Mi is az a Resort?

Dömötör Mónika
Dömötör Mónika

Magyarországon még kevesen tudják, hogy mi is az a resort típusú lakás. Dömötör Mónika, a lakópark marketingért felelős igazgatója elmondta: a resort kifejezés Amerikából származik.

Európa egyes részein csak most kezd elterjedni ez a definíció, így nem csoda, hogy a magyarok még kevésbé ismerik a szó jelentését. Az amerikai ingatlanpiacon viszont ez annyit jelent, hogy a lakásvásárló egy életstílust is megvásárol, amely hatalmas zöld felületekkel párosul. A jó levegőjű, csendes környezetben megépülő lakások iránt főként azok érdeklődnek, akik igénylik a természet közelségét, ugyanakkor nem szeretnének túl messze lakni a várostól.

Azoknak, akik szeretnének többet tudni arról, hogy mi is az a resort típusú lakás, Dömötör Mónika azt ajánlja, hogy feltétlenül látogassanak el az értékesítési irodába, mielőtt más lakóparkban vennének lakást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top