Otthon

Milyen otthont képzelsz el a családodnak?

Szeretnéd, ha lakásod gyönyörű természeti környezetben, erdő és parkok gyűrűjében lenne? Szeretnéd, ha reggelente madárdalra ébrednél, és a teraszon reggelizve gyönyörködhetnél a táj szépségében? Meghívnád barátaidat egy vidám sütögetésre, vagy szívesen rendeznél gyerekzsúrt a kertben? Szeretnéd gyermekeidet nyugodt, tiszta, egészséges környezetben felnevelni?

Fontos a jó közlekedés, hogy könnyen bekapcsolódhass a fővárosi nyüzsgésbe? Szeretnéd percek alatt elérni a bevásárlóközpontokat? Hétvégén játszanál egyet a közeli golfpályán, meglátogatnál a családoddal egy lovardát, átsétálnál pihenni a wellnessközpontba, vagy elvinnéd a gyerekeket kirándulni? Idegenkedsz a sokemeletes betonmonstrumoktól, és szívesebben laknál kicsi, barátságos társasházban, ahol ismered a szomszédokat?

Ha a kérdésekre igen a válaszod: Neked építjük a Vitalis Parkot, a főváros „zöld kapujában”!

A Vitalis Park nyugalmától a főváros nyújtotta pezsgés, a szórakozási lehetőségek csak húsz percre vannak: az autópálya és a légkondicionált elővárosi vasút kényelmes és gyors közlekedést biztosít Budapestre. A törökbálinti és budaörsi bevásárlóközpontok néhány perc alatt elérhetők. A számos előny ellenére a fővárossal szemben itt még kedvező áron – már 290 000 Ft/m2 ártól – lehet ingatlanokhoz jutni, és a lakásvásárlást – az igénybe vehető hitelkonstrukciónak köszönhetően – akár 0% önerővel is meg lehet oldani.

A Vitalis Park az M1-es autópálya mentén fekvő Herceghalom központjában jön létre, első ütemében 157 lakás, játszóterek és parkok épülnek meg. A fejlesztés gyönyörű, szinte érintetlen természeti környezetben, erdő és parkok gyűrűjében valósul meg, így lakói valóban nyugodt, tiszta, egészséges környezetben élhetnek majd. A helyi központban kialakítandó wellness-szolgáltatások, a környékbeli golfpályák, lovardák, kerékpárutak és a nagyszerű kirándulóhelyek is az egészséges, nyugodt, de aktív életmód kiteljesedését segítik.

Az épületek a területen szellősen helyezkednek el, a földszinti lakásokhoz pedig a közös belső parkon kívül még saját használatú kertkapcsolat is tartozik. A családosokra is gondolva 3 hálószobás sorházi lakásokat is építünk, a Vitalis Parkon belül több játszóteret is létrehozunk. Herceghalom is készül új lakóinak fogadására, felújították az óvodát, és az általános iskolát, amely – a Talentis Group támogatásával – új számítástechnikai labort is kapott.

333-0000

Megnézem
Összes kép (1)

www.vitalispark.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top