Otthon

Pezsgés a nyugalom szigetén

A cím akár megtévesztő is lehetne, pedig nem az. Bel-Óbuda és a III. kerület Rózsadombjának tartott táborhegyi rész között, a Vörösvári út, Hévízi és Hunor utca által határolt területen elindult ingatlan fejlesztés ugyanis a dzsessz sajátos hangulatát idézi. Lüktető ritmus és improvizáció, nyugodt dallam és összhang jellemzi az itt felépülő lakó komplexumot.

A Jazz Loft lakóparkot az 1880-as években épült Első Pesti Hengermalom patinás épülete és egy letisztult formavilágú új épületegyüttes alkotja.

A múlt és a jövő találkozása ez a hely, ahol az embernek olyan érzése támad, hogy a Jazz Loft neki épült. Már az alapkő letétele sem volt mindennapi, hiszen az alapkő egy Tokaji aszút is rejt a társasházi alapító okirat mellett az utókor számára. Természetesen nemcsak az alapkő, hanem az egész lakópark tartogat meglepetéseket. Olyan különleges szolgáltatások szolgálják a lakók kényelmét, amelyek csak egy igazán 21. századi lakóparkra jellemzőek.

A 24 órás portaszolgálat, a mélygarázs és a biztonsági beléptető rendszer mellett ugyanis olyan szolgáltatások is helyet kaptak, mint a gyermekfelügyelet, vagy a web kamerával ellátott házi kedvencek panziója. Az egyik épület pincéjében nyíló kávézóban esténként a lakók dzsessz koncertet hallgatva lazíthatnak a fárasztó munkanap után, vagy sétálhatnak az óriási parkban, ahol a négyezer négyzetméteres tóparton üldögélve csodálhatják a gyönyörű szökőkutat. A Balinéz day Spa teljes körű wellness-, masszázs- és kozmetikai szolgáltatásokat kínál, míg a parkban nyíló osztályon felüli francia étterembe – a családi összejöveteleken túl – akár az üzleti partnereket is meginvitálhatják, hiszen kényelmes és elegáns körülmények között még a munka is gördülékenyebben folyik.

A borgyűjtők számára az ideális hőmérsékletű bortrezor, a gurmandoknak pedig az ínyencségek boltja lehet az a cseppnyi luxus, amely miatt szívesen költöznek ide. A mosodafutár és a kézműves francia pékség illatos reggelije pedig az itt élők mindennapi életét teszik gördülékenyebbé.

A Jazz Loft egyedi hangulatával és extra szolgáltatásaival különleges, minőségi lakókörnyezetet kínál.

Az építkezés tehát elkezdődött, a munkálatok rendben folynak. 2009 II. negyedévére pedig átadásra kerül a lakópark. Ne gondolkozz sokáig!

Költözz velünk a Jazz Loft lakóparkba és élvezd az élet, a ritmus, és a szabadság hármasának felszabadultságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top