nlc.hu
Otthon
Találd meg te is a stílusodnak valót!

Találd meg te is a stílusodnak valót!

Kint napok óta tombol a hőség. A hőmérő szinte nem tud a 30 fok alá süllyedni még éjszaka sem. A szervezetünk pedig nagyon nehezen viseli ezeket a megpróbáltatásokat. A tengerparton kívül, csak egyetlen dolog jut eszünkbe: légkondi!

A légkondicionált autó, lakás vagy akár munkahely ma már nem számít luxusnak, hiszen létfontosságú része lett az életünknek. Ezek a berendezések nélkül ugyanis nem tudnák elviselni a kánikulai napokat. Ugye te is gondoltál már rá, hogy erre a nyárra biztosan szükséged lesz egy kis lehűlésre? Segítünk, hogy megtaláld a tökéletes megoldást!

A legfontosabb a jó szűrőrendszer

Mindannyian hallottunk már azokról a megbetegedésekről, amelyek a nem megfelelő tisztítórendszerrel ellátott légkondicionálókból kerülnek a szervezetünkbe. Ezért szükséges a maximális védelem. Az LG Neo-Plazma légtisztító rendszerét 7 speciális szűrővel látták el, amelyek 5 lépcsős rendszerrel végzik a levegő tisztítását. Így miközben a levegő áthalad a különböző szűrőkön, kiszűri a port, a penészgombákat, lebontja a baktériumok sejtfalát, de ez mellett a különböző szagokat, sőt még a cigarettafüstöt is eltünteti. Az eredmény pedig – hatékonyan sterilizált levegő.

Maximális hatás, maximális energia megtakarítás

Sokan azért nem mernek klímaberendezést vásárolni, mert úgy gondolják, hogy biztosan nagyon sokat fogyaszt, így majd megugrik a családi költségvetés. Van egy megnyugtató válaszunk. Nem minden légkondicionálónak magas az energiafogyasztása!

Az LG ART COOL inverteres klímái ugyanis, az inverter technikának köszönhetőleg kiemelkedő teljesítmény mellett is képesek arra, hogy az on-off technológiával készülő klímaberendezésekhez képest akár 40%-os energia megtakarítással biztosítsák számunkra a kellemes hőmérsékletet. Nem terheli meg a villamos rendszert induláskor, mivel fokozatosan éri el a kompresszor a hűtésigénynek megfelelő fordulatszámot, ezért nincs pillanatnyi nagy áramfelvétel és így a fogyasztás is kisebb.

 

Óvd a környezeted!

Ha tehetjük, a legtöbben olyan termékeket keresünk, amelyek óvják a környezetünket. Ez nekünk is nagyon fontos, de a felnövekvő generációk, a gyermekink érdekében még fontosabb. Az LG Electronics számára ez is nagyon fontos követelmény, ezért az ózonpajzsot romboló R22 freongáz helyett, alternatívaként R41Oa hűtőközeget alkalmaz.

Stílusok és színek

Tudom, a cím úgy tűnik mintha már nem is a légkondicionálókról beszélnénk, pedig bizony az LG készülékei igazán művészi értékeket képviselnek. Az ART COOL sorozat beltéri egységei ugyanis valóban művésziek, látványosak és szépek. Szakítottak a fehér, krémszínű hagyománnyal és az unalmas desing-nal.

Az ART COOL légkondicionálók ügyes elhelyezéssel más berendezési tárgyakkal- képekkel, szekrényekkel, polcokkal, lámpákkal- művészi egységet alkothatnak. Két formai kialakítással kerülnek forgalomba. Az ART COOL MIRROR tükröződő felülettel rendelkezik, és fémes kék, illetve cseresznyeszínben kapható, míg az ART COOL PANEL készülékeknek a szín- és formavilága is újszerű, egyedülálló és formabontó. Ez a változat ezüstmetál, kék és faszínben kapható, így az antik bútorral berendezett lakásnak is dísze lehet. A zárt, inkább igényes szekrényre emlékeztető hűtőberendezés elegáns bútorként illeszkedik bármelyik stílusú lakásba.

Ezentúl, ha valakinél meglátsz a falon egy igényes bútordarabot, jól nézd meg, mert lehet, hogy egy LG COOL-lal találkoztál!

Találd meg te is a stílusodnak valót!

 

Elérhetőség: Planning & Trading Electronics Kft.1084. Budapest, Rákóczi tér.2 (tel.:06-1/210-15-42)

Nyitva tartás: Hétfő:10-18, Kedd- Péntek:9-18, Szombat:9-13.

Megközelítés:4-es 6os villamossal a Rákóczi téri megállónál.

Üzlet honlapja:www.ptelectro.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top