Otthon

Vidám tapsifülesek – letölthető sablonnal

Ezek a színes tapsifülesek vidámságot csempésznek a lakásba, ráadásul pofonegyszerűen elkészíthetők. Megmutatjuk lépésről lépésre!
Vidám hosszú fülűek

Vidám tapsifülesek - letölthető sablonnalNyuszifüzér

1. A nyuszimotívumról készítsünk sablont kartonpapírból. A filcanyagot ragasszuk a fotókartonra, majd a sablont rajzoljuk körbe többször a papíron. Ezután vágjuk ki a motívumokat.

2. A nyusziknak ragasszunk szemeket, orrot, és a nyakukat díszítsük szaténszalagból kötött masnival. A nyuszifarkat fehér filcanyagból vágjuk ki, majd ragasszuk fel. Végül a nyuszikat ragasszuk egy vékony szaténszalagra.

Tojásmelegítő nyuszik

1. A nyuszikat kétszer vágjuk ki filcanyagból. A füleknél teljesen, a többi részen pedig csak a szegély mentén ragasszuk össze.

2. A fejet töltsük ki vattával, majd a nyaknál kössük át szalaggal az anyagot. A pompont orrnak, a gyöngyöket szemnek ragasszuk fel. A nyuszifarkat fehér filcanyagból vágjuk ki.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Kattints a képre a nagyobb méretért!

Anyagok:
• Fehér fotókarton
• Fehér, sárga, narancssárga, rózsaszín és világoszöld filcanyag
• Sárga, kék és zöld szaténszalag, 4 mm széles
• Vatta
• Fekete műanyag félgyöngy, Ø 6 mm
• Fehér pompon, Ø 5 mm

Cikkünk a Cser Kiadó gondozásában megjelent Húsvéti díszek és ajándékok című könyvből közölt részletet. A kötetben remek húsvétiajándék-ötleteket találsz, kedves meglepetéseket locsolóknak és gyerekeknek egyaránt. Részletes leírások és sablonok segítik a munkádat.
Szerző: Laura Blücher
A könyv ára: 995 Ft

Katt a képre és nyomtasd ki!

Katt a képre, és nyomtasd ki!
Katt a képre és nyomtasd ki!

Katt a képre, és nyomtasd ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top