Otthon

10+1 tipp tárolásra a romantika jegyében

Dobozok, fogasok, komódok – a rend elengedhetetlen kellékei. Szétnéztünk, milyen lehetőségeink vannak ruháink és egyéb kacatjaink tárolására – ezúttal a romantika jegyében.

1. Kalapdoboz

Nemcsak egy hercegnő budoárjában mutatnak jól ezek a elegáns csíkos kalaptartó dobozok, hanem a te szobádat is feldobják. A tartós anyagból készült kartondobozokban nemcsak kalapot tárolhatsz, de sálakat, öveket vagy akár fehérneműt. Pakolhatod őket a gardróbba is, bár túl mutatósak ahhoz, hogy elzárd őket a kíváncsi szemek elől. Ha éppen nincs szükséged rájuk, egyszerűen egymásba illesztheted őket, így kis helyen is elférnek. A képre kattintva nagyobb méretben is megnézheted a dobozokat!
Ára: 4990 Ft (Tchibo)

Romantikus kiegészítők a lakásban


2. Mälla ruhadoboz tetővel és fiók

Ha a rózsaszín cukormázas romantika nem a te világod, válassz kevésbé hivalkodó színeket. Ez a virágmintás, fekete-fehér tárolódoboz elsősorban ruhaneműk tárolására szolgál (jó szolgálatot tesz például a gardróbodban), de hivatalos iratok, levelek tárolására is tökéletesen megfelel. A foganytú segítségével könnyebben ki tudod húzni őket, ha szükséged van rájuk. A dobozok tartalmát gyorsabban tudod azonosítani, ha a fogantyúkra biggyesztesz egy-egy címkét. A fiók a tetején lévő cipzárnak köszönhetően használaton kívül összehajtható.
Ára: 3990 Ft és 1290 Ft (IKEA)

Romantikus kiegészítők a lakásban

3. Függő cipőtároló

A cipőknek is kijár egy kis kényeztetés: ebben az ajtóra vagy falra erősíthető tárolótasakban tíz pár cipellőt tárolhatsz egyszerre. A rekeszek belső felét különleges bevonattal látták el, így nem kell aggódnod a tisztítás miatt sem. Négy darab ajtókampó tartozik hozzá.
Ára: 3290 Ft (Tchibo)

Katt a képre a nagyobb méretért!

Katt a képre a nagyobb méretért!

 

4. Szívdobozok

Apró kis mütyürök, ékszerek, varróeszközök, gombok tárolására alkalmasak ezek a nosztalgikus, rózsa- és pillangómotívumokkal dekorált, fóliázott dobozok. Üresen egymásba rakhatók – de vajon ki akarná elrejteni őket?
Ára: 9690 Ft – 3 db/cs. (Schäfer Butik)

Romantikus kiegészítők a lakásban

 


5. Ékszertartó

Ha inkább szem előtt tartanád a kincseidet, íme egy kis szépség az ékszerek számára is. Nyakláncok, karkötők, gyűrűk, fülbevalók dekoratív tárolására szolgál ez az igényes kidolgozású ékszertartó. Nehéz anyagból készült, így nem kell attól félned, hogy felborul, még ha tele is aggatod.
Ára: 3990 Ft (Tchibo)

Katt a képre a nagyobb méretért!

Katt a képre a nagyobb méretért!

6. Helytakarékos nadrágvállfa

Briliáns ötlet, ha nincs elég hely a ruháid tárolására, és még több helyet szeretnél spórolni. Ez a vállfa kiváló minőségű bükkfából, valamint csúszásgátló, a ruha anyagát kímélő gumírozással készült. Négy nadrág tárolására szolgál.
Ára: 1495 Ft (Tchibo)

Romantikus kiegészítők a lakásban

7. Helytakarékos ruhavállfa

Szintén helyspórolós megoldás a négy ruha vagy ing tárolására szolgáló ruhafogas. Különlegessége, hogy a ruhák felakasztására szolgáló bemetszésekkel látták el, így a nyári pántos ruháknak már meg is van a helyük a szekrényedben. Két kampója segítségével könnyen kezelheted.
Ára: 1695 Ft (Tchibo)

Romantikus kiegészítők a lakásban

8. Sáltartó vállfa

Igazi kis gyűjteményed van már sálakból, kendőkből? Ezután nem kell kutatnod utánuk, mert a tizenkét darab sál praktikus elhelyezésére szolgáló, szokatlan külsejű vállfa mindig szem előtt tartja őket. A vállfán található lyukakat csúszásmentes belső bevonattal látták el, így nem tudnak csak úgy „meglógni”.
Ára: 1695 Ft (Tchibo)

 

 

9. Rózsás, fehér komódok

Ezek a fehérre festett kis komódok rózsamintázatú szövettel bélelt és fűzfából font, kihúzható kosarakkal készülnek. Ha a fürdőben használod őket, tárolj bennük törülközőket, illatszereket. Persze az előszobában is nagyon jól mutatnak, rendszerezd benne csatjaidat, a fésűket, a kulcsokat, vagy helyezd el rajta kedves csecsebecséidet.
Ára: 19 990 Ft és 25 990 Ft, 3, ill. 4 kosárral (Schäfer Butik)

Romantikus kiegészítők a lakásban

10. Fehér pad kosárral

Duplán praktikus ez a pad-tároló kombináció – minden rusztikus otthon előszobájában ott a helye! Három nyitott rekeszéből kettőben fehérre lakkozott, fonott fűzfa kosár található. A párnázott ülőkének cipőhúzáskor veszed a legnagyobb hasznát.
Ára: 39 990 Ft (Schäfer Butik)

Romantikus kiegészítők a lakásban

 

+1 tipp: fehér tálca

Az antik felületű, fehér fatálca rusztikus tálaló és dekoráció is lehet egyben. Masszív fogantyúi segítségével akár a vasárnapi reggelit is ágyba szervírozhatod rajta, de a konyhapulton is jó szolgálatot tesz: tartsd rajta a cukros-, lisztes- és mézesbödönöket.
Ára: 10 990 Ft – 2 db/cs. (Schäfer Butik)

Romantikus kiegészítők a lakásban

 

Tchibo-üzletek: Budapest – Aréna Plaza, MOM Park Bevásárlóközpont
www.ikea.hu »
www.schaferbutik.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top