Otthon

Design holmit olcsóbban – Irány a Király Design Nyár!

Különleges ötlettel álltak elő a Király utca design üzletei, július 30-án hosszabbított nyitva tartással este 10-ig várják az érdeklődőket különféle programokkal, tanácsadással, valamint fotózással és dedikálással.
A jelen összefogás 8 üzlet részvételével valósul meg: Billerbeck, Exuator Interiors, Fibonart, KA International , KARE, The DHome, Kiss Edit Interior, VAM Design.

Az összefogásban résztvevők a hosszított nyitva tartás mellett különböző programokat kínálnak üzleteikben, melyeket úgy alakítottak ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára vonzó eseményeket.
A közreműködő üzletek (vállalkozók) az ötletet egyrészt külföldi mintákból merítették, másrészt már Budapesten is találkozhatunk hasonló összefogással, gondoljunk például a Falk Miksa utcai galériák mára már közismertté vált, ezreket megmozgató kulturális programjaira.

Király Design Nyár 2009A Király utcában sorakozó üzletek szeretnék a figyelmet a tárgykultúrára, magára a design-ra irányítani, és felhívni az emberek figyelmét arra, hogy Budapesten is létezik már egy utca , ahol többségében design bútorüzletekkel találkozhatnak.

Magyarországon mára kialakult az az igényes fogyasztói réteg, aki számára fontos, hogy egy-egy tervező által mérnöki pontossággal megtervezett használati tárgyat birtokolja, legyen ez egy autó vagy kanapé a nappaliban. Ugyanakkor a környezetkultúra nem csak pénz kérdése. Az érdeklődők most kedvükre nézelődhetnek az üzletekben, ahol többek között lakberendezési tanácsadással, stílus tanácsadással várják a látogatókat, de lesz virágkötészeti bemutató, virágkompozíció készítés is. Ugyanakkor a szakmai eseményeken túl találkozhatunk a Vámpírok Bálja musical sztárjaival, lesz smink készítés és számos meglepetés. Természetesen a vásárolni szándékozók is megtalálhatják számításukat, hiszen az üzletek különleges, az estére szabott kedvezményekkel állnak ügyfeleik rendelkezésére.

A szervezők szándéka, hogy a rendezvénnyel hagyományt teremtsenek és ezáltal szervesen kapcsolódjanak a Budapest Tematikus utcái elnevezésű programhoz. ( Falk Art, Kultucca, stb.)

Programok és helyszínek:

 

VAM Design Center:

22.00 óráig látogatható a közel 100 darabos VAM Design Gyűjtemény (Breuertől Stark-ig a legnagyobb designerek emblematikus tárgyai!). Az üzlet – egyes termékekre – akciókkal, nyári meglepetés árakkal várja vásárlóit, sőt, meghívják őket egy frissítőre a kellemes atmoszférájú VAM Café-ba.
Bővebben: www.vamdesign.hu »

Király Design Nyár 2009Ka International:

Nem teljesen alaptalan azt mondani, hogy a KA olyasmi a lakberendezésben, mint az haute couture a divatban. Budapesti üzletük játékos programokkal készül a Király Design Nyár programra.

A főként spanyol textíliákat forgalmazó üzletben egy tervezőprogram segítségével mindenki kedvére próbálgathatja majd, kanapéjának milyen színű és mintájú anyag áll a legjobban, merészebbek pedig komplett enteriőröket is tervezhetnek, ahol szabadon határozhatják meg a kiválasztott tapétához való fotelt és az arra kerülő párnát. A programot a nagylányok öltöztetős babájához tudnánk hasonlítani. Garantáltan jó móka lesz kipróbálni.

A KA lakberendező szakértői emellett azt is bebizonyítják, hogy egy egyszerű bézs színű kanapé hangulata is megváltozhat, ha más színű kiegészítők, más textúrájú anyagok, párnák kerülnek köré. Legyen klasszikus, vagy bohém, minimál, vagy retro, mindenre adnak példát.

Makány Márta öltözéktervező eközben az üzlet másik sarkában rendel majd. Hangsúlyozottan stílustanácsokkal, nem pedig divattanácsokkal látja el az érdeklődőket, hiszen a divatból csak azt szabad magunkévá tegyük, ami a személyiségünkhöz, alkatunkhoz, munkánkhoz valóban passzol. Márta egy rövid beszélgetést követően igyekszik mindenki számára hasznos tippekkel szolgálni.

Az est folyamán, frissítők mellett, különböző mértékű akciókkal (10%-70%) is várják az érdeklődőket. A vásárló ügyfelek részére egy óra ingyenes parkolást biztosítanak az üzlettől 50 méterre lévő őrzött parkolóban.

Király Design Nyár 2009KA International
Király utca 44.
www.kainternational.hu »

The DHome:
Virágkompozíció készítés, virágkötészet, akciók, nyári meglepetés árak.
Infó »

KARE:
Találkozás a Vámpírok Bálja musical színészeivel, dedikálás, fotózás, smink készítés. Akciók, nyári meglepetés árak.
Infó »

Billerbeck:
Tanácsadás, akciók, nyári meglepetés árak.
Infó »

Equator Interiors:
Tanácsadás, akciók, nyári meglepetés árak.
Infó »

Kiss Edit Interior:
Tanácsadás, akciók, nyári meglepetés árak.
Infó »

Fibonart:
Meglepetés, akciók, nyári meglepetés árak.
Infó »

Helyszín: Király utca (Deák tértől a Nagymező utcáig)
Programok: 18.00-22.00

 

 

Fotók: KA International

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top