Otthon

*Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

Ha divatrajongó vagy, akkor valószínűleg te is tudod, hogy néhány jól megválogatott klasszikus ruhadarab és egy kis fantázia elég egy jó stílus kialakításához. Azt is tudnod kell azonban, hogy bármennyire is jó a stílusérzéked, ha nem gondoskodsz a ruháidról megfelelően, odavész a varázs. Próbáld ki az Ariel Color & Style-t! Már 30 fokon is eltávolítja a foltokat és segít megőrizni a színeket. Folyékony formulája nem hagy fehér szemcséket a ruhán és igazán gazdaságos is.

Bár a tisztaság és a gondoskodás stílusod legtökéletesebb kiegészítői, azért vessünk egy pillantást ruhatáradra, amit mindig érdemes újra felfedezni, hiszen ha jól kombinálod össze kedvenceidet, rengeteg lehetőséged van, hogy nagyobb shopping nélkül is trendi maradhass. Íme néhány tipp őszre az Ariel jóvoltából.

Farmerkabátodat rakd tele kitűzőkkel, vagy vágd le a gallérját, így kiemelheted vele szép nyakláncaidat.

Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

 

Végre előveheted az összes kardigánodat! Még azt is, amit a nagyidtól örököltél!

Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

 

A szezon kedvence a kardigán mellett a v-nyakú pulóver, mert a mély dekoltázsnak köszönhetően bármilyen öltözéket izgalmassá tesz. Nagy előnye, hogy bármivel kombinálhatod (farmerrel, kosztümmel stb.)!

Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

 

 

A magas derekú, bő szabású nadrágok épp oly divatosak idén, mint szűkszárú, élre vasalt társaik. 

Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

Amikor az időjárás esősre fordul nélkülözhetetlenné válik egy jól szabott ballonkabát. A klasszikus homokszínű verziót feldobhatod akár úgy is, hogy az övét kicseréled egy színes sálra vagy színes nyári ruhát veszel fel hozzá.

Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

 

 

A garbó a legsokszínűbb ruhadarabod – már ami a viselését illeti. Farmerrel fiatalos, kosztümkabáttal elegáns, dzsekivel pedig laza hatást érhetsz el! 

 

Fedezd fel a ruhatárad újra meg újra

 

Bármit veszel is fel, az Ariel Color & Style-lal mindig stílusos lehetsz, hiszen a patyolattiszta ruhák soha nem mennek ki a divatból. A leleményességet már te adod hozzá.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top