nlc.hu
Otthon
Légy a saját stylistod!

Légy a saját stylistod!

Egy ízig-vérig nő mindig talál okot arra, hogy átnézze ruhatárát, újragondoljon egy-egy szettet, vagy olyan holmikat kombináljon össze egy új trend jegyében, amiket eddig még soha. Mert szakított a pasijával. Mert újra akarja álmodni önmagát. Vagy mert egyszerűen csak unatkozik... a ruhatár újrafelfedezése nem szezonális, hanem egy amolyan mindig aktuális női dolog.

A találékonyabbak tudják, hogy a ruhatár felfrissítése nem igényel nagybevásárlást. Bár imádunk shoppingolni, sokszor feleslegesen költünk egyszer hordható darabokra. Amikor selejtezünk, azt mondjuk majd, úgyis akciós volt. Ám ha nincs rá szükség, akkor csak pénzkidobás volt. Amit mostanság nem engedhetünk meg magunknak.

Szerintünk a megoldás az, ha klasszikus, kombinálható alapdarabokba ruházol be, és azokra vigyázol a megfelelő törődéssel. Az Ariel Color & Style segít, hogy ruháid sokáig ragyogóak maradjanak, úgyhogy nyugi, nem leszel unalmas.

Légy a saját stylistod!

 

 

Légy a saját stylistod. Szabd át, vágd le, varrd fel. Használd a fantáziád. Oké, könnyű azt mondani, de semmi más dolgod nincs, mint hogy elgondolkozz: mi áll jól neked a testi és persze lelki adottságaidat figyelembe véve? Milyen színekben érzed jól magad? Ne majmolj minden trendet meggondolatlanul, mert a divat áldozata leszel. Ha ezt tudod, nyert ügyed van.

Légy a saját stylistod!

 

Csak akkor hibázol, ha elhanyagolod magad. Nem kell mindig élrevasaltan megjelenni, de igenis látszódjon rajtad, hogy szereted viselni azt, ami rajtad van, és törődsz is vele. Ha imádod az illatát, ha szereted az anyagának a tapintását, ha szereted a tiszta ruha érzetét, akkor ragyogni fogsz, mindegy milyen a stílusod vagy hány éves vagy. Az Ariel Color & Style ebben is partnered. Mostantól pedig abban is segít, hogy még többet tudj meg a ruhatáradról, a színekről és kedvenceid megfelelő ápolásáról. Legközelebb az őszi alapdarabokat, színeket vesszük górcső alá.

 

 

Az Ariel Color & Style-lal színes és stílusos őszünk lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top