Otthon

Legyen színes és stílusos az ősz!

Akkor is, ha pontosan tudod, mi áll jól neked, és akkor is ha éppen kísérletezési fázisban vagy a barátnőktől, magazinokból ellesett trükkök segítségével, mindig tartsd szem előtt, hogy csak a patyolattiszta, illatos és élénk színű ruhadarabok lehetnek vonzóak. Ráadásul kisugárzásodra is jótékony hatással van, ha látszik rajtad, hogy jól érzed magad abban, amit viselsz.

Legyen színes és stílusos az ősz!Az Ariel Color & Style ebben tökéletes partnered, hiszen hosszú ideig segít megőrizni kedvenceid színét, sőt már 30 fokon is eltávolítja a foltokat, folyékony állaga révén pedig nem hagy fehér szemcséket a ruhákon.

 

Az Ariel Color & Style-lal mindig stílusos, színes és ragyogó lehetsz.

Az új szezonra való tekintettel most újabb stílustippekkel is meglepünk. Válogass stílusod és kedved szerint színes ötleteink közül!

 

Ruhát általában nyáron szeretünk hordani, de nem kell feltétlenül lemondanunk róla, amint beáll a rosszidő. Ballonkabáttal és laza kötésű gyapjúsállal kellemesen átvészelhetjük benne a kora őszi napokat.

Legyen színes és stílusos az ősz!

 

 

Ha selyemruha, selyemfelső mellett döntesz, ne hagyd figyelmen kívül a hajszíned! Vörös hajúaknak smaragzöldet, feketéknek fehéret, szőkéknek pasztellt, barnáknak pedig földszíneket ajánlunk.

Legyen színes és stílusos az ősz!

 

A kosztümöd lehet világos vagy sötét árnyalatú, a hangsúly a kiegészítőkön van. Színes sállal játékos, blúzzal klasszikus, garbóval visszafogott, selyemtoppal pedig kihívó hatást érhetsz el.

Legyen színes és stílusos az ősz!

 

Klasszikus homokszínű ballonkabátodat dobd fel egy színes sállal, amit övként használsz!

 

Legyen színes és stílusos az ősz!

Mellényedet viseld mintás ruhával, blúzzal vagy pólóval.

Legyen színes és stílusos az ősz!

 

 

Ebben a szezonban válaszd a csíkos pólót!

Legyen színes és stílusos az ősz!

 

 

Az Ariel Color & Style-lal évszaktól függetlenül, mindig trendi lehetsz.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top