Otthon

Szezonális és/vagy örökzöld darabok?

Ahhoz, hogy stílusos és trendi maradj, nem kell rögtön nagy shoppinggal kezdened az új szezont. Mindannyiunk ruhatára tele van alapdarabokkal, amiket egy-két trükkel könnyedén szezonálissá lehet változtatni. Ráadásul idén szinte minden megengedett! A színeket, fazonokat, anyagokat, stílusokat kedvedre kombinálhatod, úgyhogy még a nyári ruháidat sem kell feltétlenül elpakolnod.

Légy bátor, most valóban szinte mindent szabad! Egy dolgot kivéve. A legnagyobb stílusvétésg az, ha ruhatárad nemtörődömséget sugall. Próbáld ki az Ariel Color & Style-t. Hosszú ideig segít megőrizni kedvenceid színét, sőt már 30 fokon is eltávolítja a foltokat, folyékony állaga révén pedig nem hagy fehér szemcséket a ruháidon. Az Ariel Color & Style-lal mindig stílusos, színes és ragyogó lehetsz. Törődj ruháiddal és bátran kombináld őket. Mert idén ősszel nemcsak a kardigán, a pulóver és a garbó jöhetnek szóba…

Halászd elő a gardróbod mélyéről térdszoknyád. Ez a fazon és vele együtt a 80-as évek divatja is visszatért.

Szezonális és/vagy örökzöld darabok?

 

Ki mondta, hogy sortot csak nyáron és sportos stílusban lehet viselni? Kötött harisnyával, csizmával és posztókabáttal ősszel is élvezheted kedvenc rövidnadrágod kényelmét.

Szezonális és/vagy örökzöld darabok?

 

Ugyanez a helyzet a nyáriruhákkal is. Ballonkabáttal vagy túlméretezett kardigánnal kombináld kedvenceidet.

Szezonális és/vagy örökzöld darabok?

 

 

A zakódat mindig nőies kiegészítőkkel hordd! Ha mégis a maszkulin stílus mellett döntesz, viseld szűk vagy lezser nadrággal és lapos talpú cipővel. 

Szezonális és/vagy örökzöld darabok?

 

Idén a blúz a legstílusosabb alapdarabod. Megfelelő párosítással viselheted a munkahelyeden, farmerrel pedig tökéletes a szabadidőd eltöltésére. Sőt, hangsúlyos kiegészítőkkel még bulizni is felveheted.

Szezonális és/vagy örökzöld darabok?

 

Ne feledd, a stílusérzék szezonfüggetlen, de a tökéletes stílushoz vezető első lépés a ruháiddal való törődés. Ebben segít az Ariel Color & Style.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top