Otthon

Állatkert a designboltban

Víziló, oroszlán és vadkan - három azok közül a formatervezett és kézzel készített állatkák közül, amelyekkel a Züny lepte meg a design szerelmeseit. A vicces állatkert lakói világhódító útjuk során most Magyarországra értek.

Neked már ígérte valaha egy szarvas, hogy “viccessé és könnyűvé teszi az életedet?” Nem?! Mostantól ne lepődj meg, ha mégis megtörténik. A taiwani székhelyű Glob.design kreatív csapata által megálmodott kézzel varrott bőr állatkák ugyanis kifejezetten ezzel a céllal születtek meg. Alkotóik olyan egyszerű vonalvezetésű, teljes és kreatív design alapján tervezett, otthoni kiegészítőket szerettek volna tervezni, amelyek segítenek “gazdáiknak” kizökkenni néhány percre a napi taposómalomból.

Állatkert a designboltban

 

Mindezt azzal a céllal is kiegészítve, hogy az állatokkal egyre ritkábban találkozó nagyvárosi embert emlékeztesse időről-időre az őt körülvevő világ folyamatosan pusztuló természeti értékeire.

A Züny mögött álló Global State Limited-et 2005-ben alapították. Az anyavállalat, a Lee Da Group mögött azonban ekkorra már negyven évnyi bőrfeldolgozási tapasztalat áll. Ennek a tradíciónak is köszönhető, hogy  mindegyik Züny termék jól megtervezett, pontosan kiszabott, és remekül összeöltött, kézzel készített, életvidám darab.

Állatkert a designboltban

 

Az Európában, Észak-Amerikában és Japánban is jelen lévő Züny most új termékkel rukkolt elő. A designboltok kirakataiban és polcain megjelentek a Züny Bookend tagjai. Közülük az elsők – Budy a viziló, Puno az oroszlán és Bono, a vadkan – nem csupán szórakoztatják és jó kedvre derítik tulajdonosukat, de könyvtámaszként, vagy ajtótámaszként is használhatóak.

Állatkert a designboltban

 

Az első “Züny”-k tehát már itt vannak! Az állatsereglet azonban hamarosan újabb jövevényekkel bővül.

Itt keresd őket: InnoShop »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top