nlc.hu
Otthon
A+ energiaosztály

A+ energiaosztály

A Samsung új Gyémánt Dob mosógépe nem csupán a kifogástalan tisztítási teljesítményt garantálja, de optimalizált energiafelhasználása pénztárcánk fogyókúráját is eltörli egyszer és mindenkorra, sőt, a klímaváltozás lelassításában is hatékonyan közreműködik.

A+ energiaosztályA Samsung a világ második „legzöldebb” elektronikai cégeként komoly hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra, ezért valamennyi, Magyarországon újonnan bevezetett mosógépe „A+”energiaosztályú.

Az energia-hatékony készülékek piaci részesedésének gyors növekedése miatt az „A” osztályon belül megjelent az „A+” jelölés, amely a még takarékosabb és még környezetbarátabb termékeket hivatott megkülönböztetni.

 

 

A+ energiaosztály
Az ebbe a kategóriába tartozó készülékek akár 10%-kos energia-megtakarítással is működhetnek a korábban elterjedt „A” energiaosztályos modellekhez képest, ezzel pedig nemcsak az Ön pénztárcáját kímélik, de a napjainkban oly aktuális problémát is hatékonyan kezelik: óvják a környezetet.

Minden egyes „A+” energiaosztályú mosógép megvásárlásával Ön is segít egy zöldebb, energiatakarékosabb világ megteremtésében, a globális felmelegedés lelassításában, Földünk jobbá, élhetőbbé tételében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top