Otthon

A méret nem számít többé!

Mindannyian tudjuk, milyen bosszantó, ha egy nagyobb ruhadarab vagy textília nem fér be a mosógépajtón, bárhogyan is próbálkozunk. Ilyenkor nincs más hátra, mit csomagolni, és irány a tisztítószalon. Legalábbis ez volt a helyzet a Samsung nagy töltőnyílású gyémánt dobos mosógépe előtt.

Azoknak, akik kedvenc dzsekijüket vagy nagyméretű függönyüket szeretnék kitisztítani, ezentúl házhoz jön az ideális megoldás: a Samsung WF8804HPA 33 centiméteres átmérőjű ajtaja megkönnyíti a be- és kipakolást, legyen a tisztítandó egy nagyobb méretű párna, vagy akár gyermekünk kedvenc játékmackója.

A méret nem számít többé!

 

A mosógép széles programválasztékából minden ruhaneműhöz könnyen beállíthatjuk az ideális programot: a vezérlőpanel kezelése különösen egyszerű, szinte gyerekjáték.

A hosszú élettartamról a zöld kerámia-borítású fűtőszál gondoskodik, a gyémánt dob pedig a különösen kíméletes és hatékony mosásért felel. Igényesebbek víz nélkül is felfrissíthetik ruháikat a géppel: az Airfresh funkció hatalmas segítség, ha a ruháknak csak a kelemetlen szagát kell elvenni, de nem igényelnek mosást.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top