Otthon

Egy kis friss levegő

Itt az alkalom, hogy elővegyük rég elfelejtett ruhadarabjainkat, plüssmackóinkat és takaróinkat a szekrény mélyéről, a tisztítót azonban ezúttal kihagyhatjuk a sorból. A Samsung WF8804HPA típusú gyémántdob mintázatú mosógépe az új Airfresh funkcióval mosás nélkül frissíti fel, szagtalanítja és teszi újszerűvé minden méretű és anyagú textíliánkat.

Egy kis friss levegőA fejlesztés közismerten régi problémát orvosol: a mosógépben áramló meleg levegő segítségével a régóta nem használt ruhák, párnák, takarók frissessége rövid időn belül tökéletesen visszanyerhető, és még csak víz vagy tisztítószer sem szükséges a művelethez.

Egy kis friss levegőEzután gyermekkorunk kedvenc játékmackóját sem kell kidobnunk a kellemetlen dohos szag miatt: az anyag a meleg levegő hatására nem csupán felfrissül, de a mikrobák, atkák és egyéb részecskék le is válnak a textíliáról.

Új segítőtársunk a hagyományos mosógéppel nem mosható kényes ruhák kímélő tisztítására is tökéletesen alkalmas, legyen szó akár dohányfüstös függönyről, finom szőnyegről vagy rég nem viselt télikabátról.

 További információk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top