Otthon

Kényeztesse ruhatárát!

A női gardróbok tele vannak olyan egyedi darabokkal, melyeket az anyag védelme érdekében nem lehet akárhogyan mosni: különleges tisztítást igényelnek.

A Samsung gyémánt dobos mosógépének belső kialakítása forradalmian újítja meg a finom ruhaneműk mosását: a dob belsejében a textília felülete minden eddiginél kisebb igénybevételnek van kitéve, a megszokottnál jóval apróbb nyílásokon pedig nagyobb erővel áramlik be a víz, ezáltal lényegesen hatékonyabb tisztítás válik lehetővé. Nem kell többé kézzel mosnia, vagy tisztítóba hordania kedvenceit!

Lehet szó selyemruháról, gyapjúpulóverről vagy csipkés fehérneműről: a Samsung ezüstmosás mosógépeinek legújabbjával, a gyémántdobbal rendelkező WF8804HPA modellel bátran moshatja őket otthonában is.

Kényeztesse ruhatárát!

Bizonyos textíliákat – ilyenek az egyes pulóverek, sálak vagy párnák – csak más módon, víz nélkül lehet felfrissíteni. A Samsung Airfresh technológiája meleg levegő befúvásával oldja meg a feladatot. Ezzel a programmal minden gyapjú ruhaneműjét, zakóját vagy akár teljes öltönyét, kosztümjeit, sőt, a legkényesebb anyagú pulóvereit is tökéletesen felfrissítheti.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top