Otthon

5 szuper madáretető

A havas, téli párkányokra, erkélyekre és kertekbe a madáretető köré sereglő, csicsergő tollasok hozzák el a tavaszt. Hűen önmagunkhoz, a legtrendibb etetők közül válogattunk.

Természetesen a madáretetőnek nem kell tornyosnak, színesnek lennie. Ugyanolyan jó szolgálatot tesz a kivágott műanyag flakon vagy a kiakasztott napraforgó-pogácsa is, mint a trendi etetőben szervírozott eleség, de van néhány etető, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Itt van mindjárt ez a rusztikus, fából készült lakókocsi, amelynek a tetejét fémlemezzel borították, hogy ellenálljon az időjárásnak.

Bigyóshop
Bigyóshop

Sofie Collin svéd születésű formatervező különleges, akasztós madáretetőt álmodott meg, amely tulajdonképpen egy képkeret vagy „tévé”, amely nem teljes a madár nélkül. Ha a csipegetni vágyó vendég rászáll az etetőre, mozizhatjuk, ahogy elfogyasztja a reggelijét, és minden porcikáját szemügyre vehetjük.

A madáreledelből készült bungee jumping etetőnek a madarak, más okból ugyan, de hasonló módon örülnek majd, mint a vicces kedvű madárrajongók. Az extrém etető bárhova felfogatható: fára, ablakpárkányra, ereszcsatornára vagy az ablakra.

Buliajándék
Buliajándék

 

Igazi slágertermék a letisztult és igényes dizájn kedvelőinek az üvegből készült, átlátszó etető. Szórjunk bele klasszikus madáreledeleket, mint a napraforgó-, kender- vagy tökmag, dióbél, mogyoró, reszelt sajt.

Eva Solo
Eva Solo
Eva Solo
Eva Solo

Különleges madáretetőinek kialakításával is a szabadságot hirdeti Emir Rifat Isik dizájner. A hófehér kerámiából készült etetők felakaszthatók, vagy lábra szerelhetők. A tetejükön lévő üregbe nyáron növény ültethető, vagy vízzel feltölthető.

Tervező: Emir Rifat Isik
Tervező: Emir Rifat Isik
Tervező: Emir Rifat Isik
Tervező: Emir Rifat Isik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top