Otthon

Valentin-napi kisállat és növényvásár

A Valentin-napi kisállat- és növénybörzén nemcsak a legújabb kedvencedet szerezheted be, hanem ingyenes állatorvosi tanácsokat is kaphatsz. Irány a Petőfi Csarnok!

Sokan kedveskedhetnek szeretteiknek valamilyen szép növénnyel, illetve itt megvásárolhatják a már régen vágyott kis házi kedvencet. Kínálatban és látnivalóban nincs hiány, hiszen kölyökkutyák, cicák, kígyók és siklók, törpenyulak és tengerimalacok, egzotikus madarak és különböző terráriumi rágcsálók, pókok, papagájok és gyönyörű növények színes kavalkádja fogadja a Csarnokba érkezőket.

Akinek nincs vásárlási szándéka, annak is igazi kikapcsolódás csak úgy nézelődni… A szervezők soha nem feledkeznek meg az árva, elhagyott állatokról sem, így ezen a két napon is remélhetőleg nagyon sok cica és kutyus talál majd szerető gazdira.

Valentin napi Kisállat és Növényvásár

Az állattartókat és az esetleges új gazdikat ingyenes állatorvosi tanácsadó segíti. Már a vásárlás előtt is érdemes tanácsot kérni, hogy biztosan tudjuk milyen változást hoz majd életünkbe egy új „társ”.
A börzén nagy választékban és kedvezményes áron beszerezhetjük az állattartáshoz szükséges eszközöket, eledeleket, játékokat is.

Tipp: minden gyerekjegy mellé meglepetésajándékot kapnak a kis látogatók.

Helyszín: Petőfi Csarnok
Időpont: 2010. február 13–14., 10–18 óra 
Bővebb információ: www.pecsa.hu »

Legyél szerelmes és szerencsés!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top