Otthon

Meglepő akció: tölts egy egész éjszakát az IKEA-ban!

Ha részt veszel a játékban, egy egész éjszakát tölthetsz el pároddal az általad kiválasztott áruházban.

A tavasz beköszöntével gyakrabban kalandoznak gondolataink a hálószoba felé, és a matracok teszteléséhez nem mindig elégszünk meg kizárólag az alvással. A következő hetekben az IKEA áruházakban a hálószobák és a matracok kerülnek a figyelem középpontjába. Valóra válik a rajongók régi álma: az IKEA hat-hat szerencsés párt lát vendégül mindkét hazai áruházában egy fergeteges éjszakára. Február 25. és március 8. között bárki ringbe szállhat az „egyéjszakás” IKEA kalandért, aki ellátogat az www.IKEA.hu oldalra és követi az útmutatót! A kiválasztott párok pedig március 19-én részt vehetnek az egyedülálló és szórakoztató áruházi éjszakán!

Meglepő akció: tölts egy egész éjszakát az IKEA-ban!

 

Éjszaka az IKEA-ban

Rengeteg IKEA rajongó régóta dédelgetett álma, hogy záróra után egyszer egy egész éjszakát az IKEA áruházban tölthessen. Most eljött a soha vissza nem térő alkalom! Nem árt igyekezni: mindössze másfél hét (február 25.-március 8.) áll a párok rendelkezésére, hogy a www.IKEA.hu oldalon jelentkezzenek és megjelöljék, melyik hazai IKEA áruházban szeretnének eltölteni egy éjszakát. Az IKEA március 19-én pénteken mindkét hazai áruházában hat-hat szerencsés párt lát vendégül egy fergeteges éjszakára, amelyen a kiválasztott játékosok sok vidámságra, és valószínűleg egy kicsivel kevesebb alvásra számíthatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top