Otthon

Csipketerítő vagy fémszínek? Újra Lakástrend & Design kiállítás

Kíváncsi vagy, milyen trendek uralkodnak 2010-ben a lakberendezésben? Akkor látogass el az egyik legjelentősebb hazai lakberendezési és formatervezési seregszemlére, ahol exkluzív enteriőrinstallációk jelenítik meg napjaink trendjeit.
 13. Lakástrend & Design kiállítás 2010

A 13. Lakástrend és Design kiállítás a frissesség, a lendület, a megújulás jegyében mutatja be a jövő bútor- és designtrendjeit. Itt a helye mindenkinek, aki trendben akar maradni, legyen az lakberendező, belsőépítész vagy éppen az új irányokra nyitott nagyközönség. Enteriőrtrendek, a jelen és a jövő formái itthonról és külföldről, divat és zene, továbbá ismert és a piacra frissen belépett magyarországi forgalmazók enteriőrszigetei, a hazai formatervezés befutott és kezdő alkotóinak standjai a „madeinhungary” szekcióban, esténként pedig divatbemutatók, élő zenei programok és vetítések várnak rád.

Mit csináljunk márciusban?  A hónap 5 legnagyobb durranása

4 nap = 4 trend

A tavalyi koncepcióhoz hasonlóan egy neves nemzetközi trendelőrejelző cég prognózisa alapján alakult ki a mostani 4 nap = 4 trend koncepció. MANGA, GRANNY, SHOWTIME, FILM NOIR az idei trendnevek, amelyek műfaji filmek ihletése alapján a Werk Akadémia vezetőinek és tanárainak elképzelései nyomán állnak majd össze egy izgalmas, mixmédiás installációvá.

• Mr. Pink, esetleg Mr. Barna? Vagy inkább Beatrix Kiddo sárga-fekete szerelésébe bújt amazon? Netán a japán fiatalok őrült, színnel teli Bosozoku-stílusának híve vagy? Akkor mindenképpen neked szól a MANGA trendje!

• Napszítta kékek, homokszínek, csíkos tengerparti napernyők Côte d’Azur-hangulatban. Hímzett-horgolt felületek, csipkedíszítés és levendulaillat minden mennyiségben. Ez a GRANNY! Miss Marple egy csipet arzénnel is fűszerezné.

• Túlszínezett, zajos világ, ahol éjjel is nappal van. Alap- és fémszínek, meghökkentő formák, flitter és boa minden mennyiségben. Dzsessz, Chicago, 1920. Glam, London, 1970. Ilyen a SHOWTIME.

FILM NOIR. Gázláng, szemerkélő eső. Egy vonzó szőke nő fordul be a sarkon. Acélkék, fekete és fehér színek, halszálkamintás szürke kabát. S persze sötétlila bőrkesztyű. Fritz Lang vagy Alfred Hitchcock megőrülne érte!

Tipp: március 6-án, szombaton este különleges élményben lehet részed: ROLLING TONES by WERK AKADÉMIA – gördülő divatperformansz, ahol Lakatos Márk és Lang Sonja mozgásba hozza a Lang-kreációkat!

Belépőjegy: jegyvásárlás csak a helyszínen.
• felnőttjegy: 1800 Ft
• diákjegy: 1200 Ft (csak csütörtök és péntek)
• 4 napos belépő: 4500 Ft
Időpont: 2010. március 4–7.
Nyitva tartás: 10-től 19 óráig
(Március 6-án, szombaton éjfélig!)
Helyszín: Budapest, Műcsarnok
Bővebben: www.lakastrend.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top