Otthon

5 vidám takarítóeszköz

Hála a pihent agyú formatervezőknek és kütyügyártóknak, ma már léteznek olyan jópofa használati tárgyak, amelyekkel még az utált házimunka sem tűnik nyűgnek.

Nyújtsa fel a kezét, aki eddig még soha, de soha nem evett a számítógépe mellett vagy az íróasztalánál… Elárulom, nagyon kevesen vagytok. A többségnek viszont ott van a morzsaporszívó. Szerencsére a mufurc változatok mellett ott van Henry és felesége, Hetty – pár másodperc alatt eltüntetik a keksznyomokat.

Henry és Hetty
Henry és Hetty
Henry és Hetty
Henry és Hetty

A vérengző poroszlánok, a kisebb porcicák és a legapróbb szöszök is veszélyben vannak, ha ez a helyes kis nyuszi bevetésre kerül. A porgyűjtő mikroszálakból készült jószág sebtében leszámol a fenevadakkal.

Portörlő
Portörlő

A mosogatás is inkább a nemszeretem házimunkák táborát erősíti. Az ellenérzés könnyedén legyőzhető, ha egy kis humort csempészünk az amúgy viccesnek nem nevezhető mosogatólébe. A szappanbuborék-fújóval ötvözött mosogatókefe felvillanyozó ötlet, a megvalósulásban viszont kételkedünk.

Mosogatókefe
Mosogatókefe

Az előbbinél hatékonyabbnak tűnik ez a színes, virág formájú, nyeles mosogatószivacs. Sajnos kifejezetten üvegpoharak mosogatására fejlesztették ki, így az edényeknek marad a fémből készült dörzsiszivacs.

Kookta
Üvegpohármosó
Kookta
Üvegpohármosó
Kookta
Üvegpohármosó

Aki nem bízik a kézkímélő mosó- és tisztítószerekben, annak marad a gumikesztyű. A szokványos sárgánál lényegesen üdítőbb ez a két vidám darab. Fájdalom, Magyarországon egyelőre nem kaphatók.

Gumikesztyű
Gumikesztyű

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top