nlc.hu
Otthon
Twist, Bolero, Rumba, Tangó+

Twist, Bolero, Rumba, Tangó+

Nem egy tánciskola bemutatkozását rejti a cím, sőt nem is a tánclépéseket lehet elsajátítani ebből a cikkből, hanem egy olyan kiemelkedő termékcsoportot takar, amire első pillanatban nem is gondolnál.

Már az ókori görögök is használtak i. e. 2300-ban kerámiatárgyakat és különböző kerámia fedőanyagokat. A kerámiacserepek tehát egyáltalán nem új keletűek.

Ezek a tetőcserepek ma is divatosak és nagy hagyományuk van hazánkban, illetve a világon is a legelterjedtebb tetőfedő anyagnak számítanak.

Miért népszerűek?

A kerámiatető – más tetőfedő anyagokkal szemben – lélegzik, átszellőzik, így nyáron a tetőtér nem melegszik fel annyira, míg télen kevésbé hűl le.

Emellett nagyon sokoldalú is, hiszen legyen szó tetőfelújításról, tetőtér-beépítésről vagy új építésű háztetőről, a kerámiacserép bármikor használható. A tetőcserepek élettartama bizonyítottan legalább 80-100 év. Generációkon keresztül szolgálnak és biztosítják az állandóságot.

Twist, Bolero, Rumba, Tangó+

Magyarországon ráadásul egyedülállóan széles a szín- illetve formaválaszték, a barátságos terrakottától az izgalmas mélységeket rejtő rézbarnán és a színekkel játszó homok antikon keresztül az elegáns feketéig terjed.

Formaválasztékának köszönhetően látványos építészeti megoldásokat is kivitelezhetünk vele, legyen szó ívről, ökörszemablakról vagy körtoronyról – a TONDACH cserepeivel megvalósíthatjuk.

Twist, Bolero, Rumba, Tangó+Nem meglepő hát, hogy egy év alatt 22 millió darab prémium TONDACH XXL tetőcserép talált gazdára, amelyek TWIST, BOLERO és RUMBA fantázianeveken hódították meg a vásárlókat.

Ha álmaink otthonához TWIST cserepeket használunk, lendületes felületével egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat. Olyan harmóniát teremthetünk vele, amely vonzza a tekintetet.

BOLERO tetőcserepekkel a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíthetjük, miközben egy csodás modern otthont alakítunk ki a segítségével.

A lágy, ívelt felületű RUMBA épp oly csábító, mint egy fülledt mediterrán éjszaka. Temperamentumos és elragadó.

Twist, Bolero, Rumba, Tangó+

 

Mégsem csak ez az apropója annak, hogy szeretnénk bemutatni a kerámiacserepeket egy kicsit közelebbről, hanem az is, hogy első születésnapját ünnepli a Tondach világszínvonalú tetőcserépgyára Békéscsabán.

A „tánclépések” legújabb generációja is már a gyár futószalagján várja, hogy meghódíthassa a magyar közönséget. Az izgalmas TANGÓ+ az XXL termékcsalád választékát fogja erősíteni áprilistól.

A TANGÓ+ könnyed eleganciájával, és lehengerlő stílusával megkoronázza otthonunkat. Egyszerűen elvarázsol, megigéz, mint az a csodás tánc, amelyről a nevét kapta.

Képzeld magad elé álmaid otthonát, és a TONDACH XXL „táncos” cserepeivel adj neki egyedi stílust, egy olyan stílust, ami illik hozzád!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top