Otthon

Az otthon szíve: a konyha

Nem kell feltétlenül közvélemény-kutatást végezni ahhoz, hogy megállapíthassuk: otthonunk lelke a konyha. A legtöbb spontán családi összejövetelre étkezések előtt vagy után kerül sor, a házibulikban pedig mindig a konyhában zajlik a leginkább az élet.

Az IKEA új konyha weboldalán mindenki kedvére álmodozhat egy szebb, jobb vagy esetleg kényelmesebb konyháról.

Az IKEA tapasztalatai szerint az emberek többsége késő tavasszal kezd bele az új konyha kialakításába vagy a régi felújításába. Az IKEA FAMILY tagok körében nemrég végzett felmérés szerint a válaszadók nem igazán tudják, hogyan kezdjenek a konyhatervezéshez: a megkérdezettek 38 százaléka a rendelkezésére álló hely pontos felmérése nélkül vetné magát bele a tervezésbe. Nagyon sok időt – és nem mellékesen pénzt – takaríthatunk meg azzal, ha magunk tervezzük meg és még aznap magunk szállítjuk haza a szükséges bútorokat. Ehhez mindössze megfelelő tervezésre van szükség, amely az IKEA konyhatervezőjével könnyen és gyorsan megy, mivel a konyhatervező lépésről lépésre végigvezet a tervezési folyamaton.

Az otthon szíve: a konyha

A www.ikea.hu/alomkonyha oldalon a konyhatervezést a szórakozással is összeköthetjük. Tervezd meg álomkonyhádat és vegyél részt április 1. és 21. között egy konyhatervező játékban! A legjobb terv beküldője megnyeri azt az összeget, amelyből megvalósíthatja az elképzelt konyháját (1.000.000 Ft összeghatárig). Az IKEA emellett hetente is értékeli a beérkezett konyhaterveket, és mindhárom hét legjobb tervének beküldőjét egy-egy IKEA 365+ edénykészlettel jutalmazza meg.

Az otthon szíve: a konyha

 

Bár a konyhát az emberek általában a nők birodalmának tekintik, az IKEA szeretné bebizonyítani, hogy a férfiak is képesek rá. Nevezd be partnered a játékba, hogy megmutathassa, ő milyen vacsorával tud elkápráztatni. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: www.ikea.hu/alomkonyha.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top