Otthon

A nők álma – férfiak a konyhában

Férfiak a konyhában: többé nem álom! Májusban, egy különleges Főzőshow keretében az IKEA-ban a férfiak is megcsillogtathatják szakácstudományukat. Győzd meg partnered, és az IKEA konyhaoldalán nevezd be egy versenybe, hogy férfitársaival együtt próbára tehesse magát a konyhában.

Az IKEA FAMILY tagok körében elvégzett felmérés szerint a válaszadók kiugróan magas, 96 százaléka vélte úgy, hogy a családban a főzés a nő dolga. Arra a kérdésre viszont, hogy a férfiak vagy a nők főznek jobban, érdekes módon csak 65 százalékuk választotta a nőket. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a világhírű szakácsok nagy része tényleg férfi.

A nők álma - férfiak a konyhában

 

Az IKEA a nők álmának megvalósítására készül azzal, hogy megmutatja, a Férfiak is képesek rá! Az IKEA konyhaoldalán jelentkezők közül kiválasztják azt a néhány szerencsést, akiknek lehetősége nyílik, hogy egy egész délutánon át ismert szakácsok irányításával főzzenek az IKEA áruházakban. Míg a férfiak a konyhában csillogtatják meg tudásukat, addig az IKEA a nőket, a szerepcserének köszönhetően néhány szórakoztató játékkal kényezteti. Ideje, hogy leleplezd a veled egy fedél alatt élő, rejtőzködő mesterszakácsot: nevezd be partnered április 28-ig!

A nők álma - férfiak a konyhában

 

A konyha az otthonunk szíve, ahol ugyan általában a nők töltik a legtöbb időt, de a többi családtag is leggyakrabban itt találkozik. Ezért fontos, hogy a helyiség szép és jól használható legyen, ahol a rendelkezésre álló tér méretétől függetlenül szívesen töltünk időt. A tervezés pedig alapvető fontosságú a kényelmes és praktikus konyha kialakításához. Az IKEA konyhatervező programja olyan könnyen használható eszköz, amely a méretek felvételétől kezdve a bútorok kiválasztásáig, lépésről lépésre végigvezet minket a konyhatervezés folyamatán. Tedd próbára a konyhatervező tehetségedet, képzeld el álmaid konyháját és tervezd meg a www.ikea.hu/alomkonyha oldalon! Ha a tiéd lesz a legjobbnak ítélt terv, megnyerheted az 1.000.000 forintos fődíjat, amelyből megvalósíthatod az elképzelt konyhát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top