Otthon

Férfiak a konyhában? Most megmutathatják!

Képzelj el egy férfit a konyhában, amint szakértő módon szeleteli a zöldségeket, ellenőrzi a sütő hőmérsékletét, közben pedig finom olívaolajban süti a húst egy profi séfhez méltó vacsorához. Most pedig képzeld el, hogy ez a férfi nem más, mint a te partnered! Még van rá esély, hogy valóra váltsd ezt az álmod, április 28-ig benevezheted párod az IKEA által szervezett, "A férfiak is képesek rá" játékra. Ezután nincs más dolgod, csak hagyd, hogy álmaid férfija elvarázsoljon tehetségével az IKEA áruházakban május 8-án rendezendő főzőshow-n!

Az IKEA konyhaoldalán április 28-ig jelentkezhettek „A férfiak is képesek rá” főzőshow-ra, ahol az áruházanként kiválasztott tíz-tíz szerencsés pár egy, az ízlelőbimbókat megbizsergető eseményen vehet részt. Párod bemutathatja főzőtehetségét és elleshet számos szakmai fogást a konyha mestereitől. Még egy heted maradt arra, hogy meggyőzd a partnered: ideje, hogy megtanulja, mi a különbség a filézőkés és a hámozókés között, és végre ő lepjen meg téged egy háromfogásos vacsorával.

Férfiak a konyhában? Most megmutathatják!

 

Tudtad, hogy a legtöbb ember tavasszal kezd bele konyhája átalakításába? Ha már úgyis megpróbálod becsalni a konyhába, az IKEA konyhatervezőjével a www.ikea.hu/alomkonyha oldalon azt is kipróbálhatjátok, milyen legyen a vadonatúj konyhátok, vagy hogyan újítsátok meg régi konyhátokat. Az otthon hangulatának felfrissítéséhez nem kell mindent megváltoztatni, hiszen kis dolgokkal is látványos hatást érhetsz el. Ha pedig partnered is részt vesz az új konyhátok megtervezésében, talán később is egyszerűbb lesz majd becsábítani oda, és bevonni egy közös főzésbe.

Férfiak a konyhában? Most megmutathatják!

 

Az IKEA konyhatervezője lépésről lépésre vezet végig a konyhatervezés folyamatán. Ha már kipróbáltátok a konyhatervező programot, és beneveztétek álomkonyhátok tervét az IKEA konyhatervező játékába, látogassatok el az IKEA konyhaoldalára, hiszen lehet, hogy ti nyertétek az IKEA 365+ edénykészlet egyikét, vagy az 1.000.000 forintos fődíjat, melyből megvalósíthatjátok elképzelt konyhátokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top