Otthon

A férfiak is képesek rá

"Egyszerű változtatás, látványos hatás az otthonunkban". Gondoltad volna, hogy az IKEA ötlete a konyhában is működik? Konyhád hangulatát könnyedén felfrissítheted és akár egy új edénykészlettel máris hatalmas változást érsz el. Ha pedig párod főzéshez való hozzáállásán szeretnél változtatni, hozd el május 8-án 11 órától IKEA budaörsi vagy 15 órától az Örs vezér téri áruházba, ahol megnézheti, hogy sztárszakácsok irányításával mire képesek a férfiak a konyhapult mögött.

A múlt héten lezárult a jelentkezés „A nők álma – A férfiak is képesek rá” játékra, amelyre rengeteg férfi jelentkezett vagy nevezte be őt partnere, hogy bebizonyíthassa: a férfi is megállja a helyét a konyhában. A jelentkezőknek három hét állt rendelkezésére, hogy a www.ikea.hu/alomkonyha oldalon egy motivációs levéllel beszálljanak a játékba. Az IKEA a tíz-tíz legötletesebb levél szerzőjét és azok partnereit választotta ki, hogy május 8-án, szombaton 11 órától a budaörsi vagy 15 órától az Örs vezér téri áruházban megmutathassák szakácstudományukat.

A férfiak is képesek rá

 

„A férfiak is képesek rá” főzőshown saját szemeddel is meggyőződhetsz róla, mennyire könnyű és gyors dolog a főzés, a megfelelő konyhai eszközökkel. Az egyszerűség mellett az is legalább olyan fontos, hogy ezekkel az eszközökkel főzés közben energiát és időt takaríthatsz meg. Az IKEA 365+ fazekai, például speciális rozsdamentes acél fedővel rendelkeznek, amelyek az edény belsejébe sugározzák vissza a hőt és így gyorsabban fő meg az étel. A strapabíró, rozsdamentes acél edényeknek ugyanakkor a tisztítása is egyszerű, pillanatok alatt elmoshatod és így kevesebb vizet is fogyasztasz.

A férfiak is képesek rá

 

Ma már az IKEA segítségével pofonegyszerűen megváltoztathatod lakásod hangulatát. Ha ihletre vársz, csak látogass el az IKEA konyhaoldalára. Vásárolj 100 000 Ft feletti értékben új konyhát, és az IKEA-tól kapsz egy 10 000 Ft értékű utalványt. Ha pedig IKEA FAMILY tag vagy, az IKEA 300.000 Ft értékű konyhavásárlás felett a vadonatúj konyhádat 100 km-es körzetben még haza is szállítja neked. Ha ennél messzebb laksz, akkor az első 100 km-t az IKEA fizeti, a többi költséget pedig a szállítási díjtáblázat alapján számítják.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top