Otthon

Mit tud a Ariel Active Gel kapszula?

A heti többszöri mosás szinte minden nő életéhez hozzá tartozik. Ha máskor nem is, de hétvégén biztosan legalább kétszer bekapcsoljuk a mosógépünket, hogy a család kedvenc ruhái a következő héten is makulátlanul tiszták legyenek.

Szerencsére ma már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van mosógépünk, és nem kell a hideg vízben kézzel dörgölnünk a ruhákat, de még így is elég hosszadalmas foglalatosság a ruhák szétválogatása, és a mosás elindítása. Az sem mindegy, hogy milyen terméket választunk a ruháink tisztítására. A legtöbb termék ugyanis önmagában nem elég, ezért folteltávolítóra is szükség lehet a patyolatfehérség eléréséhez. Eddig.

Mit tud a Ariel Active Gel kapszula?

 

2010-ben azonban egy olyan újítással lettünk gazdagabbak, amely nagyban megkönnyíti ezt a feladatunkat. Az Ariel Active Gel kapszulát a modern nők igényeihez fejlesztették ki, ugyanis bár rendkívül kicsi, mégis óriási segítséget nyújt a mosásban. Minden kapszula hatékony folyékony mosószert tartalmaz, amely 2x koncentráltabb folteltávolító erővel rendelkezik, mint a folyékony Ariel mosószerek. Még a megfelelő adagolással sem kell bajlódni, hiszen pontosan akkora adag, amekkorára egy mosásnál éppen szükségünk van.

Mit tud a Ariel Active Gel kapszula?A használata pedig annyira egyszerű, hogy akár a férjünk vagy a gyermekünk is kimoshatja vele a ruhákat, bár ez a feladat a legtöbbször továbbra is az anyukáké marad. Nekünk nőknek, azonban tényleg pofonegyszerű dolgunk van. Egyszerűen fogunk egy kapszulát, és behelyezzük a mosógép üres dobjába. Rátesszük a ruhákat a kapszulára, kiválasztjuk a megfelelő programot, és elindítjuk a mosógépet. Nem kell méricskélni, nem szóródik szét a por, és biztosan nem is öntjük mellé, mint a folyékony mosószert. A folteltávolító hatása pedig olyan erős, hogy nincs szükség extra segítségre. Mivel az Ariel Active Gel kapszula teljesen feloldódik, még attól sem kell tartanunk, hogy esetleg valamilyen mosószerfoltot hagy a ruháinkon.

 

Mit tud a Ariel Active Gel kapszula?És hogy hogyan működik?
Egyszerűen.

Az Ariel Active Gel a mosásban lévő ruhák között lép működésbe. A fólia a mosás hatására feloldódik és egy nagyon hatékony gélt bocsát ki, amely 2x hatékonyabban távolítja el a foltokat, mint mondjuk az Ariel folyékony mosószer.

Ugye igazam volt? Tényleg nagyon egyszerű.

 

Ez a kis kapszula, amely ilyen óriási erővel rendelkezik két variánsban is kapható, így a fehér ruháinkhoz válasszuk a Regulart, míg a színesekhez a Colort.

 

Biztosak lehetünk benne, hogy ezentúl a mosás kikapcsolódás lesz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top