Otthon

Állatmenhelyen jótékonykodtak a sztárok

Az idén jubiláló VIVA Comet Legjobb Új Előadó kategóriájának jelöltjei mind nagy állatbarátok, nem véletlenül látogattak el a Noé Állatotthon Alapítványhoz: állateledelt és sok-sok szeretetet vittek a gazdátlan lakóknak.

Adri, a BNF, az InterYou, a Mon Cheri, és a Stereo 2.0 tagjai arra igyekeztek felhívni a figyelmet, hogy kutyát, macskát kizárólag felelősséggel lehet tartani, illetve, hogy az árva, megkínzott, és bajbajutott állatokat kötelességünk támogatni.

Adri a felelősségteljes állattartásért kampányol. „Sajnos nincs háziállatom, de nagyon szeretnék majd, jelenleg azonban annyit utazom, hogy szenvedne mellettem, s ezt nem akarom. Ha egyszer lesz, biztosan egy menhelyről fogadok majd örökbe egy keverék kutyust.” – árulta el a fiatal énekesnő.

Adri
Adri

A BNF tagjai is csak átgondoltan tartanának háziállatot. „Frank-nek és Bat-nak is van kutyája a családban, ám mindhárman úgy gondoljuk, ha egyszer saját kutyánk lesz, egy menhelyi kutyust is szívesen befogadunk, ám ahhoz kertes ház is kell, ugyanis lakásban középtermetű kutyánál nagyobbat tartani állatkínzás!” – vallják egyöntetűen a VIVA felfedezett banda tagjai.

Nick, BNF
Nick, BNF

Az InterYou zenekar tagjai akár még egy tevét is örökbe fogadnának, ha tehetnék. „Imádom a kutyákat, de pont azért nem tartok, mert tudom, hogy mennyi törődést igényelnek, amire most nincs időm sajnos.” – árulta el Ati.
 
A Mon Cheri tagjai támogatják a menhelyről való örökbe fogadást, abban az esetben, ha az állatra jut elég idő és energia. Viktoréknak is menhelyről befogadott kutyájuk van. „Mindig is nagyon szerettem az állatokat, különösen a kutyákat. Kisebb kihagyásokkal szinte mindig volt valamilyen állat a családunkban. Hol papagáj, hol kutya, hol teknős.” – tette hozzá Viktor. „Gyerekkoromban állandóan cipeltem haza az elveszett kutyákat, és menhelyről is fogadtam már örökbe.” – árulta el zenekar másik tagja, Andris.

Mon Cheri
Mon Cheri

A Stereo 2.0 tagjai is szeretik a háziállatokat. „Hozzám valamiért a legharapósabb kutya is barátságosan közelít mindig. Az okát én sem tudom, de ahogy mondani is szokták, az állatok megérzik, ki a jó ember.” – mondta nevetve Leo.

Aki adománnyal, vagy pénzzel szeretné támogatni a Noé Állatotthont, az a 11710002-20083777-es bankszámlaszámon teheti meg. Az otthon önkéntesek és örökbefogadók megkeresését is várja, bővebb információ a www.noeallatotthon.hu oldalon olvasható.

Hogy melyik felfedezett bizonyul a magyar könnyű zenei élet legjobb újoncának, június 17-én a Syma csarnokban kiderül.
További információ: www.vivacomet.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top