Otthon

Tanulásra inspiráló íróasztalok: 9 trendi tipp

Nagyobb kedvvel ül a nebuló az egyéniségéhez illő íróasztalhoz, és ott nagyobb kedvvel is tanul. Legalábbis ezzel a szlogennel akarnak eladni mindent az iskolakezdéstől megrettent szülőknek. Na de egy kisebb vagyonért?!

A „pasztellálom” lányszobában nevelkedett csajok kamaszkorukban gyakran a sötétebb, rockosabb életet választják. Érthető! Még alsóban egy életre megutálják a selyemcukorszíneket. A színeken túl az írósarok jól kigondolt és tényleg tanulásközpontú.

Lila-fehér tiniszoba Íróasztal kombináció: 216.300 Ft Info: www.babyexpress.hu » Cím: Baby Express, 1036 Budapest, Lajos u. 74-76.
Lila-fehér tiniszoba
Íróasztal-kombináció: 216 300 Ft
Infó: www.babyexpress.hu »
Cím: Baby Express, 1036 Budapest, Lajos u. 74–76.

Kisiskolás fiúk számára klasszikus színtrió a fehér-kék-barna. Az íróasztal hatalmas lapja lehetővé teszi, hogy minden szükséges dolog kéznél legyen, a sok fiók pedig segítheti a rendre szoktatást. Mindeközben a színek és a kompakt ágy-íróasztal-könyvespolc megelőlegez egy matrózos felnőttkort.

Patchwork fiúszoba Íróasztal kombináció: 348.400 Ft Info: www.babyexpress.hu » Cím: Baby Express, 1036 Budapest, Lajos u. 74-76.
Patchwork fiúszoba
Íróasztal-kombináció: 348 400 Ft
Infó: www.babyexpress.hu »
Cím: Baby Express, 1036 Budapest, Lajos u. 74–76.

Haverok előtt is bevállalható kamaszszoba. Az íróasztal munkasarokra emlékeztet, ahol központi szerepet kap a számítógép, olyan extrákkal, mint a kihúzható billentyűzettároló és a DVD-rendszerező. A felnőttekhez és a felnőttléthez való tartozást erősíti a két kulcsos fiók is.

Braveheart tiniszoba Cilek Braveheart íróasztal: 62.500 Ft Cilek Braveheart íróasztal polc: 37.500 Ft Info: //cilek-butor.hu »
Braveheart-tiniszoba
Cilek Braveheart íróasztal: 62 500 Ft; polc: 37 500 Ft
Infó: http://cilek-butor.hu »

Apró fiókjaival és lilaságával inkább tűnik fésülködőasztalnak, mint íróasztalnak, de nem a 19. századból, hanem egyenesen a jövőből. Ilyen fémlábakat legutoljára Mikrobi birtokolt.

Catchy tiniszoba Cilek Catchy íróasztal: 57.900 Ft Cilek Catchy íróasztal polc: 13.900 Ft Info: //cilek-butor.hu »
Catchy-tiniszoba
Cilek Catchy íróasztal: 57 900 Ft; Cilek Catchy íróasztalpolc: 13 900 Ft
Infó: http://cilek-butor.hu »

A szögletes és minimalista iskolapaddal szöges ellentétben áll a Skribbel íróasztal. A furfangos részletek, ívek és cikcakkok azt a látszatot keltik, hogy a tanulás könnyed szórakozás. Ráadásul a színes fakorongok segítségével az íróasztal lábai a gyerekkel együtt nőhetnek.

Skribbel íróasztal: 183.129 Ft Info: www.dione.hu » Cím: Dioné mintabolt és nagykereskedés; Budaörs, Építők útja 2-4.
Skribbel íróasztal: 183 129 Ft
Infó: www.dione.hu »
Cím: Dioné mintabolt és nagykereskedés,
Budaörs, Építők útja 2–4.

A sárga-fehér kombináció igazodik az uralkodó trendekhez, de az íróasztal-sorozat klasszikus fehér-fekete, nyír-fehér és kék-fehér színpárokkal is készül. A többféle elem igény szerint variálható, ezzel a „fapados” íróasztallal és a fiókos tárolóval nem lehet hibázni. Ennyi a minimum.

Micke íróasztal: 9.980 Ft Micke görgős fiókos elem: 11.990 Ft Info: www.ikea.hu »
Micke íróasztal: 9980 Ft
Micke görgős, fiókos elem: 11 990 Ft
Infó: www.ikea.hu »

A nagy asztallap és a sok fiók sejteti, hogy nem kell tízpercenként felugrálni, minden karnyújtásnyira van a házi feladat elkészítéséhez. Vagy az anyutól elcsent rúzs kipróbálásához…

Etno tanulósarok Info: www.vibel.com » Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16.
Etno tanulósarok
Infó: www.vibel.com »
Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16.

Ez a szoba jól példázza, hogy a rock nem egy zenei irányzat, hanem életforma. Akárcsak a punk! Ráadásul lehet intellektuálisan is csinálni. Valószínűleg az öreg rockerek kiakadnak ettől, de úgyis a fiataloké a jövő. Tehát tanulni, tanulni, tanulni!

Tanulásra inspiráló íróasztalok
Punk Rock tanulósarok Info: www.vibel.com » Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16.
Punk Rock tanulósarok
Infó: www.vibel.com »
Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16.

A forma és a színek iránti érzékenység ösztönzését nem lehet elég korán kezdeni. Az ergonomikusan kialakított íróasztal a formatervezés jelentőségére hívja fel a figyelmet, míg a színekben az aktuális trendek köszönnek vissza. Kamaszként egészen kevés gyerek foglalkozik a verselemzés mellett az íróasztal-elemzéssel, de ez is egy olyan „tudomány”, melynek gyümölcse évekkel később érik be.

Városi hangulat tanulósarok Info: www.vibel.com » Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16.
Városi hangulat tanulósarok
Infó: www.vibel.com »
Cím: 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16.

Még több tipp: www.íróasztal.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top