Otthon

Szépség és nyugalom

A relaxálás és feltöltődés nagyon fontos a mindennapokban, hiszen, ha nincs honnan energiát merítenünk, és egy kis lelki nyugalmat az a teljesítményünkön is meglátszik. Arról nem is beszélve, hogy ez a fáradság a lelkünkre is kihat. Éppen ezért fontos, hogy a lakásunkba legyen egy kis zug, ahol elbújhatunk a világ elől és csak magunkra figyelhetünk.

Szépség és nyugalomTalán ez az oka, hogy igen nagy hangsúlyt fektetünk a fürdőszobánk kialakítására, hiszen ez az a tér, ahol magunkra zárhatjuk az ajtót és kizárva mindent belefeledkezhetünk a gondolatainkba. Ha jobban belegondolunk, itt kezdjük és zárjuk a napunkat, így lényeges, hogy olyan külsőt kapjon, ami szemet gyönyörködtető és bensőséges.

Ha betartjuk az alapszabályokat és a saját ízlésünknek megfelelő bútorokat, csempéket választunk, garantált, hogy még egy nehezen induló reggelünket is fel tudja pörgetni a fürdőnkben eltöltött néhány tízperc. A legkényesebb pontja fürdőnknek a nagy felületek, mivel mindenhol jól látható, ezért a burkolatokat körültekintően kell kiválasztanunk.

Hamar beleszerethetünk egy-egy mintába és színbe, de ne csak ezt tartsuk szem előtt. A minőség is éppoly fontos, mint a külcsín, ezért igyekezzünk minél jobb minőségű csempét választani.

A CERAMIKA PARADYŻ a legnagyobb lengyel csempegyár, mely kiváló minőségű csempéket és járólapokat gyárt. Az egyedi minták és színek láttán a szavunk is eláll és joggal érezzük úgy, hogy bármit választunk, nem nyúlhatunk mellé. 

Szépség és nyugalom

Ízelítőnek most két egyedi kollekcióval ismerkedhetsz meg!

Szépség és nyugalomRosea/Atavio kollekció

Rektifikált, 39,5×39,5 cm méretű fali csempe és 32,5×32,5 cm méretű padlólap kollekció.

Az alaplap divatos mérsékelt púderes bordó és finom ecrü színekben kaphat. Nagyon elegáns és kifinomult sorozat.

A kollekció az eleganciát kedvelők számára készült. A nyugodt színárnyalatok ideális hátteret képeznek a fényes, aranyozott díszítésekkel teli virágmotívumok számára.

A kollekciót az egyéni tervezésű, patinás arany, valamint fakult rózsa lécek és üvegmozaikok teszik teljessé.

Az ízléses színárnyalatok és a csábító aranyozott díszítések láttán minden nő szíve gyorsabban kezd verni és az ezzel a kollekcióval díszített környezetben felvett estélyi ruha egészen új, titokzatos és sokatmondó jelleget ölt.

Szépség és nyugalom

Genezo/Enezi kollekció

Szépség és nyugalomA kollekció a kararai márvány ihletéséből született. A 39,5×39,5 cm méretű rektifikált fali csempe kétféle változatban: fényezett márvány (csillogó) és természetes márvány (szatén) kivitelben készül.

Nagy felületeket kitöltő kétféle díszítésben kapható. A granill és arany ötvözetével bevont apró mozaik megsokszorozza a végső hatást és panel formában a helység legfontosabb és legkiemeltebb részévé válik. A másik dekoráció, a görög motívumokkal teli díszlécek és a klasszikus díszítés a helységnek antik stílust ad. A díszítés fényes és matt kivitelben kapható, melyek a Nero lécekkel és a Bianco sarokkal ötvözve a helységnek igazi görög jelleget adnak.

Újdonság a nem szabályosan vágott mozaik az A és B záró elemekkel, melyekkel a mozaik egyenes sorban, a lapok apró részekre vágása nélkül lerakható.

A kollekciót a 39,5×39,5 cm méretben kapható rektifikált Enezi padlócsempe teszi teljessé.

Szépség és nyugalom

 


További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top