Otthon

Szép otthon: úri huncutság? 6 kedvenc lakberblogunk

A lakberendezéssel foglalkozó blogok megjelenése óta azok is könnyen gyűjthetnek ötleteket a stílusos otthonhoz, akik nem hajlandóak méregdrága magazinokra áldozni a pénzt. Íme, a mi kedvenceink!

1. Ágy, asztal, tv

Miközben a közbeszédben az „otthon csinosítgatásával” a nőket szokták letudni, az egyik  legismertebb magyar blog kitalálója azt bizonyítja, hogy az esztétikus környezethez a férfiaknak is lehet néhány gondolatuk. Az eredetileg üvegműves iparművész Kópis Benedek blogjában számos olyan inspirációra lelhetünk, amely a „közös frekvenciánkat” célozza meg, túl a „nőiesnek” vagy „férfiasnak” mondott szobabelsőkön.
Nézd meg a blogot: www.agyasztaltv.blog.hu »

Ágy, asztal, tv
Ágy, asztal, tv
Ágy, asztal, tv
Ágy, asztal, tv

2. Hungarian Provence

Minden a nászúton kezdődött… Krisztina beleszeretett a provence-i vidék hangulatába, azóta blogjában gyűjti a country és rusztikus stílus legjobb példáit. A blogerdőből kiemeli, hogy rendkívül változatos posztokat közöl: interjúkat készít, olvasói fotóit is közzéteszi, úti beszámolót közöl, és újabban nyereményjátékokat is szervez. 
Nézd meg a blogot: www.hungarianprovence.blogspot.com »

Hungarian Provence
Hungarian Provence
Hungarian Provence
Hungarian Provence

Szép otthon: úri huncutság?3. DesignOlló – az NLCafé blogja

Bertóty Eszter gyakorló lakberendezőként nemcsak saját munkáit mutatja be, de szakmai útjainak tapasztalatairól, tervezőkkel folytatott beszélgetéseiről is beszámol, valamint figyelemre méltó budapesti helyekről is posztol a Nők lapja Cafén, DesignOlló című blogjában.
Nézd meg a blogot: http://designollo.blog.nlcafe.hu »

DeginOlló
DesignOlló

DeginOlló
DesignOlló

4. Gyerekszoba

A mai kislányok ruhatárában és szobájában megnyilvánuló rózsaszín terror láttán alig hihető, de száz éve még a halványkéket tartották a lányok színének. Az utód esztétikai nevelésében is elkötelezett szülők ma már külön gyerekszobákra szakosodott blogokból is ihletet meríthetnek, ha tudni szeretnék, mi létezik Kittyn és társain túl.
Nézd meg a blogot: www.gyermekszoba.blog.hu »

Gyerekszoba
Gyerekszoba

Gyerekszoba
Gyerekszoba

5. DesignPumpa

Némileg kilóg a sorból a DesignPumpa, hiszen amellett, hogy a magánlakások helyett inkább közterekre és a modern dizájnra koncentrál, a stílusára sem az amatőrök elragadtatottsága, annál inkább a szakmabeliek elemző írásmódja jellemző. Már a címek is beszédesek: „Porcelánhorror”, „Világítson otthon toronydaruval”.
Nézd meg a blogot: www.designpumpa.blog.hu »

Design Pumpa
DesignPumpa

Szép otthon: úri huncutság?
DesignPumpa

6. The Selby is in your place

Mindazoknak, akik csak ásítanak egyet a szokásos steril lakásfotókon, egyedi látványra törekednek és arra kíváncsiak, hogyan rendezkedtek be valódi emberek, ajánljuk a The Selby is in your place című oldalt. A fotóblog előtt olyan hírességek is megnyitották ajtójukat, mint az R.E.M. frontembere, Michael Stipe vagy Bob Geldof lánya, Peaches Geldolf.
A blog olyan népszerű, hogy nemrégiben könyv formájában is megjelent.
Művészek és egyéb kreatívok szokatlan és rendhagyó lakásai itt: www.theselby.com »

Michael Stipe otthona
Michael Stipe otthona

Peaches Geldolf és barátai
Peaches Geldolf és barátai

 

Szép otthon: úri huncutság? 6 kedvenc lakberblogunkGasztroforradalmár-nők
Bűnöznek néha a szupermarketben? Odakozmálják olykor az ételt? Mi az, amit soha meg nem ennének? Interjú Bodrogi Eszterrel, Mautner Zsófiával, Péter Annával és Vrábel Krisztinával. »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top