Otthon

3 könyvújdonság kreatív hobbisoknak

Cuki zokniállatok, foltvarrással készült mesés ágytakarók, vidám madár és virágsablonok - te is elkészítheted őket e könyvek segítségével.

3 könyvújdonság kreatív hobbisoknakÉletre kelt zoknik

Aki eddig nem kacérkodott a kreatív hobbikkal, most biztos kedvet kap – ezeknek a cuki zoknifiguráknak ugyanis lehetetlen ellenállni.

Változtasd őrültebbnél őrültebb lényekké a párjukat vesztett zoknijaidat, építs zoknibirodalmat kedvenc lábravalóidból! Fedezd fel, hogyan születnek a földre szállt zoknilények, amelyek régóta a fiókod mélyén lapulnak és csak arra várnak, hogy életet lehelj beléjük. Kalandozz el Zokniországban, melynek kötött lakói ujjaid között válhatnak igazi egyéniségekké. Le a bonyolult varrós technikákkal! Csak a legegyszerűbb fogásokra lesz szükség, még zokniegyetem sem kell hozzá!

Tipp: rendeld meg a Polc.hu weboldalon! »


3 könyvújdonság kreatív hobbisoknakKutya, macska, varrótű17 meseszép kézimunka hímzéssel, foltvarrással és subatű-technikával

Az Ausztráliában élő Lynette Anderson megkapó kollekciójának kutyák és macskák a főszereplői, akik minden kézimunkát kedvelő állatbarátnak örömteli órákat szereznek.

Aki szereti a kutyákat és a macskákat, imádni fogja ezeket a csodaszép tárgyakat is, amelyek a varrótű segítségével kelnek életre. A szívderítően bájos motívumok több technika – hímzés, foltvarrás, letűzés, klasszikus patchworkblokkok – ötvözetéből születtek. A 17 mesés alkotás között találunk egyszerű faliképet, párnákat és takarókat, de praktikus táskákat, tűpárnákat és varrókészletet is.

Tipp
: rendeld meg a Polc.hu weboldalon! »

3 könyvújdonság kreatív hobbisoknakAz én varázslatos kertem20 rátétmintás blokk madarakkal és virágokkal

A könyv ötlete vidám, játékos madárkákkal kezdődött, majd ezeket követték a virágok. A könyvecskében 20 sablont találunk, színpompás, könnyed motívumokat, melyek segítségével tarka kertet idéző takarókat készíthetünk, akár egy, vagy akár mind a húsz blokk felhasználásával.
Ötleteket kapunk továbbá a minták sokoldalú felhasználásához, úgymint 12 blokkból álló takaró, táska vagy terítő.
A rátétminták elkészíthetők bármilyen egyszínű vagy apró mintás textilből. A blokkok egyszerűen felnagyíthatók, megvarrhatók nagyobb méretben is.

A szerzők honlapja »
Tipp: rendeld meg a Polc.hu weboldalon! »

3 könyvújdonság kreatív hobbisoknakHólepel alatt: 2 inspiráló dísz a lakásba
Ügyes trükkökkel szerencsére bármikor hóesést varázsolhatunk otthonunkba. Csak szikrázóan fehér és ezüstösen csillogó apróságokat kell összeválogatnunk a dekorációkhoz. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top