Otthon

Életre kelt mesehős a legújabb sztár: Heidi, a kancsal oposszum

Amikor azt gondolnánk, hogy a rideg valóságban nincsenek mesebeli lények, akkor jön Heidi, az imádni való oposszumlány, aki azonnal megcáfolja ezt a feltételezést. A Túl a sövényen sztárja itt él közöttünk, boldogan.

Se szőke haja, se modellalkata nincs a lipcsei állatkert egyik különleges lakójának, Heidi, a kancsal oposszum mégis egyre nagyobb sztár. A róla készült dalocskát már több mint tizennégyezren nézték meg egy videomegosztó oldalon, és közel 115 000 Facebook-rajongója van.

Életre kelt mesehős a legújabb sztár: Heidi, a kancsal oposszum

…Heidi olyan aranyos, nagyon jó, hogy van nekünk. Az első pillanatban teljesen beleszerettem…

Már saját dala is van

A nem túl bonyolult, ám annál kedvesebb dalocskát Stefan Langner, a 90Grad nevű zenekar tagja komponálta, és három kislány (Gina, Georgina és Gianna-Tamina) énekli, ám a videón ők nem látszanak, hiszen az igazi sztár mégiscsak Heidi. A dalt le is tölthetjük, az ebből származó bevételt a lipcsei állatkert kapja.
Itt tudod letölteni a dalt »

Heidi plüssállatként
Heidi plüssállatként

A kétéves oposszumlány egy decemberi fotózást követően vált híressé, azóta már plüssállatka is készült belőle, az interneten pedig saját Facebook-profillal is rendelkezik.

A lipcsei állatkertben egyébként jelenleg három oposszum él: Teddy, a hím állat, és két nővére, Heidi és a szintén kancsal Naira. Az állatokat egy észak-karolinai állatmenhely előtt találták még tavaly, innen kerültek Lipcsébe egy dán állatparkon keresztül. A cuki szőrmók idén júliusban átköltözik az állatkert Gondwanaland nevű trópusi kifutójába, addig nem látható, utána azonban a nagyközönség is megcsodálhatja a kedves kis jószágot.

Sajnos azonban nem árt sietni, Heidi ugyanis már 2 éves, és mivel az oposszumok nagyon rövid ideig (mindössze 3-4 évig) élnek, ezért valószínűleg hamarosan csak kedves emlék lesz ez a kis ártatlan bohóc. Tehát autóba be, és irány a lipcsei állatkert!

Ha filmet készítenének Heidi életéről, így festene a trailer »

Heidi Facebook-oldala »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top