Otthon

Lakásból otthont! Lakáskultúra Élőben kiállítás

Hétvégén tízezer négyzetméternyi területen kel életre mindaz, amihez otthonunk csinosítására, berendezésére szükségünk van.
Lakáskultúra élőben

Párizs a hűtőnkön: kreatív tipp bohém lakásokba » 

A legújabb bútorok, a legkorszerűbb világítástechnikai eszközök, trendi anyagok és színek, egyedi dekorációk, minden, ami lakberendezés, egy helyen. Az idén nyolcadik alkalommal rendezik meg a Lakáskultúra Élőben kiállítást, amely március 11-től 13-ig várja a közönséget.

Az év első nagyszabású lakberendezési kiállításán több mint százhúsz hazai és külföldi gyártó és forgalmazó mutatja be új kollekcióját, legyen szó bútorokról, textilekről, dekorációról, burkolásról, vagy épp világítástechnikáról.

Lakáskultúra élőben

A hazai trendeken túl a szerb, lengyel, osztrák, román és egyiptomi lakberendezési kultúra is bemutatkozik. A standokon szakemberek és lakberendezők ingyenes tanácsadással segítenek eligazodni az akciós ajánlatok között, hogy megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást álmaink megvalósítására.

Lakáskultúra élőben

Programok az egész családnak

A Lakáskultúra Élőben idén is igazi családi programot kínál, hiszen miközben gondolataink egy-egy új berendezési tárgyon vagy a lakás átfestésén járnak, addig a rendezvény színpadán sztárvendégek szórakoztatják a közönséget és saját otthonuk titkaiba is bepillantást engednek, a legkisebbek pedig a játszósarokban kapcsolódhatnak ki.

A kiállítás és vásár kísérőrendezvénye az Ízlelő show, ahol különleges ízek teszik még élvezetesebbé a látogatást. Aki pedig újonnan berendezett lakását egy gyönyörű orchideával tenné tökéletessé, megteheti a „C” pavilonban található Orchidea Fesztiválon. A 2600 négyzetméteren pompázó különleges virágok kiállítására kedvezményesen juthatnak be a Lakáskultúra Élőben vendégei.

Érdemes tehát előkészíteni az alaprajzokat és centimétert ragadni, hiszen minden adott lesz március második hétvégéjén, hogy még harmonikusabbá varázsoljuk otthonunkat.

Lakáskultúra Élőben

Időpont: 2011. március 11–13.
Helyszín: SYMA Sport- és Rendezvényközpont (Bp., Dózsa György út 1.)
Nyitva tartás: minden nap 10 és 18 óra között

További információk: www.lakaskulturaeloben.hu »


Megközelítés:

A SYMA Sport- és Rendezvényközpont (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedési eszközökkel, többek között a 2-es metróval.
A vidékről érkezőknek, akik a Volánbusz járatait veszik igénybe, csak odafelé kell a jegyet megváltaniuk, visszafelé már ingyen utazhatnak, ha a kiállítás helyszínén, a rendezvényszervező EME-Hungary standján lepecsételtetik a jegyüket.

Belépőjegyek
• Felnőttjegy: 1500 Ft. Erre a jegytípusra a következő kedvezményt nyújtják a rendezők: aki a különböző lapokban megjelent Lakáskultúra Élőben hirdetés alján található kupont kivágja s a jegyváltáskor a pénztárnál bemutatja, a kiállítás pénteki napján 400 Ft, a szombati és vasárnapi alkalmakkor 200 Ft kedvezményben részesül. Az elővételben vásárolt teljes árú jegy 200 forinttal olcsóbb.

• Nyugdíjas/diák: 950 Ft

• Családi jegy (2 felnőtt és 3 gyerek esetén, 7–14 éves korig): 3300 Ft. A 6 éven aluliak ingyen látogathatják a rendezvényt.

• Országos jegyértékesítés, elővétel: www.ticketpro.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top