Otthon

Celebház eladó!

A közelmúltban több világhíresség is áruba bocsátotta – egyik – luxusotthonát. Íme, a három legimpozánsabb celebház, mely új tulajdonosra vár.

Christina Aguilera Beverly Hillsben álló kastélyától szeretne mihamarabb megszabadulni. A spanyol stílusú épületben több luxuslakosztály, óriási, kandallóval felszerelt nappali, vörös szőnyeges lépcső, barlangfürdő, moziterem, szépségszalon, bel- és kültéri konyha, profi hangstúdió és – mintegy extraként – ajándékcsomagoló szoba is van. A kertben vízi csúszdával felszerelt medence és egy különleges, pagodaszerű melléképület található. A kastély ára 13,5 millió dollár.

 

Celebház eladó!

 

 

Ozzy Osbourne malibui villájától válna meg. A háromemeletes, olasz stílusú tengerparti ingatlanban öt hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba, plusz egy különálló, kandallóval felszerelt lakosztály, hatalmas konyha, bár, nappalival egybenyitott étkező, faborítású könyvtárszoba és gardróbhelyiség is található. Ára 10 millió dollár.

 

Celebház eladó!

 

Ben Stiller eladó Los Angeles-i birtokán két különálló épület található: egy autentikus, 1929-ben épült spanyol stílusú kastély és egy mediterrán vendégház, melyeket a neves Roman & Williams dizájnerduó rendezett be. A két ingatlanban összesen tíz hálószoba és tizenegy fürdőszoba kapott helyet. A Bel Air Hotel stílusában kialakított, burjánzó kertben kültéri szobákat és úszómedencét is találhatunk. A pazar birtok 11,5 millió dollárba kerül.

 

Celebház eladó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top