Otthon

Túl nagy ez egy szinglinek! – Jennifer Aniston eladja luxusvilláját

Hollywood "örök szinglije", Jennifer Aniston rájött, hogy Beverly Hills-i otthona túlságosan is hatalmas egy egyedülálló nő számára.

A színésznő még 2006-ban vásárolta a Sunset Boulevard közelében álló, 836 négyzetméteres luxusingatlant, ahová azonban csak a több évig tartó renoválást követően, 2009-ben költözött be.

Az épületben többek között 5 hálószoba, 8 fürdőszoba, panorámás nappali, játékterem, dolgozószoba, professzionálisan berendezett konyha, borospince, öltözőszoba, japán fürdő, valamint úszómedence is található. A filmcsillag azonban mégsem érezte itt jól magát, lévén, hogy egyedül lakta a hatalmas luxusvillát.

Túl nagy ez egy szinglinek! - Jennifer Aniston eladja luxusvilláját

 

Nemrégiben aztán egy londoni utazása alkalmával fogalmazódott meg benne, hogy meg kellene válnia az ingatlantól. „Nem tudtam aludni, és volt egy pillanat, amikor rádöbbentem, hogy egyszerűbbé kell tennem az életemet. Túl sok ez nekem” – mondta Aniston egy brit magazinnak adott nyilatkozatában.

 A sztár azt tervezi, hogy átteszi székhelyét New Yorkba, ahol már ki is nézett magának egy 250 négyzetméteres duplex lakást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top