Otthon

Eladó a betörőbiztos álomház

Tulajdonosai áruba bocsátották azt a chicagói házat, ahol a karácsonyi műsorkínálat mindenkori örökbecsűjét, a Reszkessetek betörők! című filmet forgatták.

A koloniál stílusú ingatlan az 1920-as években épült. Alapterülete 395 négyzetméter, összesen 14 helyiségből áll, ebből 4 hálószoba. Bár a két évtizeddel ezelőtti forgatás óta a házat többször felújították, a filmben látott belső terek jól felismerhetők.

Az ingatlan tulajdonosa ma is az Abendshien házaspár, akik annak idején – 875 000 dollárért – fél évre bérbe adták otthonukat Chris Columbus filmrendezőnek és stábjának. A házaspár most azért szeretne megválni az ikonikus háztól, mivel lányuk elköltözött otthonról, kettejüknek pedig túlságosan is nagy az ingatlan.

Eladó a
 

Az ingatlaniroda szigorúan megszűri az érdeklődőket: csak a komoly, leinformálható potenciális vevők tekinthetik meg belülről is a házat, a kíváncsiskodó filmrajongók nem juthatnak be.

Az ingatlan irányára 2,4 millió dollár, ám a legmagasabb összeg, amit eddig ajánlottak érte, „mindössze” 1,65 millió dollár volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top