nlc.hu
Otthon
Dobd fel a lakásod színes ajtókkal!

Dobd fel a lakásod színes ajtókkal!

Ha nem akarod, vagy nincs lehetőséged újrafestetni a falakat, viszont látványos változásra vágysz a lakásban, nincs más dolgod, mint átfesteni az ajtókat!

Az ajtókra rendszerint praktikus funkciójukban tekintünk, s épp ezért általában fehérre vagy valamilyen natúr, semleges árnyalatra festetjük őket. Pedig az ajtó akár dekorációs elem is lehet: az élénk színű vagy mintás ajtók klasszul feldobják az egész helyiséget.

Dobd fel a lakásod színes ajtókkal!
Dobd fel a lakásod színes ajtókkal!

Ha nem akarsz nagy rumlit, vagy épp nem engedhetsz meg magadnak egy komplett tatarozást, viszont szeretnéd észrevehetően megváltoztatni az otthonod hangulatát, fesd át az ajtókat! Abban az esetben, ha az otthonodban fehér az uralkodó szín, illetve akkor, ha eleve nagyon színes, bohókás hangulatú a lakás, az ajtókat illetően gondolkodhatsz egészen merész, akár kissé neonos árnyalatú színekben. Ha viszont inkább finomabb vagy konzervatívabb hangulatúak a helyiségek, a vidám pasztellárnyalatok közül érdemes válogatnod! Még ütősebb lesz az összhatás, ha beszerzel néhány, az ajtó új színével harmonizáló lakáskiegészítőt, például függönyt, terítőt, díszpárnát vagy vázát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top