Otthon

Kate Middleton szerint büdös a palota

Bár Katalin hercegnőtől nem szoktuk meg a pazarlást, néhanapján azért ő is elragadtatja magát. Most például annyira rossz illatúnak találta a palotát, hogy egy kisebb vagyont költött a megoldásra.

Katalin hercegnő nem bírja az öregszagotTúlságosan „öregszagúnak” találta Katalin hercegnő a Kensington-palotában kialakított lakosztályt, ahol londoni tartózkodásaik idején lakni fognak Vilmos herceggel.

Az épületszárnyban terjedő szagot olyannyira elviselhetetlennek érezte, hogy felkereste a brit főváros egyik elegáns lakberendezési áruházát, és 900 font, azaz nagyjából 275 000 forint értékben vásárolt illatgyertyákat. Ha már ott volt, a következő fél évre való ellátmányt is megrendelte ugyanebből. Valaki igazán szólhatott volna neki, hogy manapság sokkal modernebb és hatékonyabb módszerek is léteznek a lakásillatosításra, mint az illatgyertya, de azért biztos hangulatos lesz gyertyafénynél összebújni Vilmossal.

Olvasnál még?

Kattints a legfrissebb cikkekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top