nlc.hu
Otthon
Megfelelően óvjuk otthonunkat? – Most érdemes ellenőrizni!

Megfelelően óvjuk otthonunkat? – Most érdemes ellenőrizni!

Hosszú évek, sokszor évtizedek alatt gyűjtjük össze a rávalót, folyamatosan csinosítjuk, hogy minél tökéletesebb pihentető és biztonságot nyújtó menedékünk legyen. Lakásunk a legfontosabb vagyontárgyunk, amire vigyáznunk kell. Manapság, amikor minden évben több hazai földrengésről olvashatunk híreket, a megváltozott időjárás miatt pedig egyre gyakoribbá válnak a pusztító viharok és árvizek, különösen fontos, hogy olyan lakásbiztosításunk legyen, ami baj esetén az helyreállítás teljes értékét fedezi. Mindezt pár perc alatt ellenőrizhetjük, ráadásul a jó váltás mellett most ingyen vihetjük partnerünket egy pihentető wellnesshétvégére.

A lakás biztosítása legalább akkora felelősség, mint az autóé, de ma már szerencsére a legkedvezőbb lakásbiztosítást ugyanúgy kiválaszthatjuk néhány perc alatt, mint ahogy a kötelező biztosítás vagy a casco esetében. A lakas-biztositas.hu oldalon található biztosítói ajánlatok valamennyi gyakoribbá és pusztítóbbá váló elemi kár ellen védelmet nyújtanak, emellett pedig rablás és felelősségbiztosítás is szerepel az egyes biztosítók vállalásai között – hiszen ki garantálja teljes biztonsággal, hogy nem éppen a házunkról lehulló cserép okoz valakinek komoly balesetet?

Megfelelően óvjuk otthonunkat? - Most érdemes ellenőrizni!

 

Ha nincs biztosításunk, ne várjunk tovább a megkötésével, mivel havi kétezer forintért legtöbbször már nem csak az épületet, de a benne lévő ingóságunkat is biztonságban tudhatjuk. Ha pedig régóta fennálló szerződésünk van, nagy eséllyel találhatunk kedvezőbb díj mellett is olyan ajánlatot, ami az eddiginél nagyobb védelmet nyújt. Egy kétperces próbát mindenkinek megér a kalkuláció a lakas-biztositas.hu oldalon.

Megfelelően óvjuk otthonunkat? - Most érdemes ellenőrizni!

 

Ha pedig az új kihívásoknak megfelelően gondoskodtunk otthonunk biztonságáról, máris tervezhetjük, mikor használjuk fel a Martfűi Termál Spa 3*-os, félpanziós wellness hétvégéjére szóló 25 ezer forint értékű utalványát, ami most minden, a lakas-biztositas.hu oldalon megkötött lakásbiztosításhoz garantáltan jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top