Otthon

Nézz be Sandra Bullock luxusalbérletébe!

Aligha nevezhetnénk visszafogottnak a házat, amit a színésznő nemrég kibérelt, míg Angliában forgat. Így a medencés várkastélyból indulhat a forgatásokra, ahol George Clooney-val dolgozik együtt.
Nézd meg a többi fotót is a kastélyról.
Nézd meg a többi fotót is a kastélyról!

Sandra Bullock nem bízta a véletlenre, és valószínűleg a legimpozánsabb kastélyt ábrázoló képre bökött rá az ajánlatok közül. Azt nem tudjuk, mennyit fizet a világsztár a luxuspalotáért, bár valószínűleg nem is nagyon számít neki. Legújabb angliai bérleménye egy 8 hálószobás, körülbelül 1300 négyzetméter alapterületű ház a festői Petershamben, Richmond közelében.

A 47 éves amerikai színésznő egyébként munkaügyben tartózkodik a szigetországban, ahol George Clooney-val forgatják a Gravity című fantasztikus thrillert. Képzeljük csak el, ahogy a forgatási szünetekben romantikus medencepartikkal pihenik ki a sci-fi forgatásának idegőrlő pillanatait Clooney-val a várkastély falai között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top