Otthon

Nincs 3 méter széles a legkeskenyebb ház

Amennyire keskeny, legalább annyira megkérik az árát ennek a sajátos ingatlannak. Persze a különlegességet meg kell fizetni.
Forrás: nypost.com
Forrás: nypost.com

A 2,8 méter széles és összesen 140 négyzetméteres épület New York Manhattan kerületében áll. Az ingatlan még 1873-ban épült, a mellette álló házhoz tartozó kocsibehajtó helyére.

Az évtizedek folyamán olyan hírességek is lakták a kuriózumnak számító épületet, mint például John Barrymore és Cary Grant színészlegendák, vagy épp Edna St. Vincent Millay, Pulitzer-díjas költő.

Az épületben egyébként minden olyan helyiség megtalálható, mint bármely más házban, épp csak többet kell ezek között lépcsőzni, és persze az sem hátrány, ha a lakók nem klausztrofóbiásak.

Jelenlegi tulajdonosa tavaly vásárolta meg az ingatlant 2,1 millió dollárért, azaz nagyjából 392 millió forintért, most pedig ennek több mint a duplájáért, 4,3 millió dollárért, vagyis 804 millió forintért kínálják eladásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top