Otthon

Utálják Madonnát a szomszédai

Szomszédja beperelte Madonnát, mivel a popdíva állítólag olyan zajt csapott New York-i lakásában, amivel pokollá tette az életét.

Madonna rossz szomszédA szomszéd, Karen George állítása szerint Madonna többek között táncteremnek használta a 7 millió dollár értékű apartmant, ahonnan minden nap – a hétvégéket is beleértve – órákon keresztül harsogó zene és dübörgés hallatszott ki. A zaj olykor annyira elviselhetetlenné vált, hogy a szomszéd szabályosan kimenekült az otthonából.

Bár az asszony állítólag többször is megkérte Madonnát, hogy tartsa tiszteletben mások nyugalmát, illetve hangszigeteltesse a lakást, a híresség ennek nem tett eleget, ezért Karen George úgy döntött, hogy a bírósághoz fordul.

A New York-i Central Park közelében álló, elegáns társasházban több lakás is Madonna tulajdonában van, a Karen George otthona melletti apartmant 2008-ban vásárolta meg. Ügyvédje a szomszéd vádjaira reagálva úgy nyilatkozott, hogy a sztár már hónapok óta nem használja a szóban forgó lakást, amikor azonban még ott lakott, „kiváló és kedves szomszédként” ismerték.

A popdívát tavaly egyébként londoni lakásának szomszédai is bepanaszolták a lakásából hallatszó üvöltő zene miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top