Otthon

Megbízhatóan fertőtlenít, mégis kíméletes és illatos? Nem lehetetlen.

"Ez a konyha olyan tiszta, hogy akár enni is lehetne a padlójáról!" – tartja a szólás, és néha azt kívánjuk, bárcsak mindez szóról szóra igaz lenne.

 

A várandósságunk idején, s különösen amikor a kicsi már kúszik-mászik, nagyobb gondot fordítunk a takarításra. A kisgyerekek a világ felfedezése közben, amikor mindent összetapogatnak, megnyalnak vagy a szájukba vesznek, nem törődnek a higiéniával, a mi feladatunk megóvni őket a baktériumok és egyéb kórokozók támadásaitól. Még nem teljesen kifejlett immunrendszerük miatt nagyobb szükségük van a fertőzésekkel szembeni igazán hatékony védelemre, de éppen a fokozott érzékenységük miatt sokan félnek hipoklorit-tartalmú szereket bevetni azokon a felületeken, ahol a kicsi a földön ül, vagy ahol négykézláb mászik.

Megbízhatóan fertőtlenít, mégis kíméletes és illatos? Nem lehetetlen.

 

A Domestos új, hipoklorit-mentes általános tisztítószerei úgy biztosítják a padlón és más mosható felületeken a kíméletes, mégis hatékony tisztító és egyben fertőtlenítő hatást, hogy közben kellemesen friss citrus-, fenyő- vagy cédrusillatot árasztanak. Kényes felületekre kifejlesztett változatuk pedig a parkettán, kerámián, terrakottán és márványon is higiénikus tisztaságot biztosít, és könnyen is szárad. A hagyományos Domestos fertőtlenítőt továbbra is használjuk a WC-csészére, a lefolyókra, a szemeteskukára és környékére, valamint penészfoltokra, vagyis azokra a különleges bánásmódot igénylő veszélyzónákra, ahol a baktériumok és egyéb kórokozók nagy koncentrációban jelenhetnek meg. A lakás többi részén a tisztaságot, a fertőtlenítést és a hatékony antibakteriális védelmet pedig rábízhatjuk a kellemesen friss illatú, higiénikus tisztaságot nyújtó új Domestos Általános Tisztítószerekre.

Megbízhatóan fertőtlenít, mégis kíméletes és illatos? Nem lehetetlen.

 

A fertőtlenítőszert biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top