Otthon

Támad a penész? Vegyük fel a kesztyűt!

Jaj, penész! – hangzik a kétségbeesett kiáltás sok háztartásban, amikor a falon megjelennek a vészjósló foltok. Pedig a káros folyamatok már korábban elkezdődnek, láthatatlanul!

Támad a penész? Vegyük fel a kesztyűt!A penész egy mindenütt jelenlévő gomba, melynek apró penészspórái a levegőben terjednek. Ám maga a penészfolt csak ott jelenik meg, ahol hosszabb időn át magas a páratartalom.

A penészesedés leginkább a konyhában, a fürdőszobában, a WC-ben, a szaunában, a medencében, a ház külső vakolatán, vagy az emberek által gyakran látogatott helyeken (pl. élelmiszerboltok) fordul elő.

A penészes falakat sokan hajlamosak csupán esztétikai problémaként kezelni, holott a gond ennél jóval nagyobb! A nedves falú és penészes lakás melegágya a légúti betegségeknek, allergiás tüneteknek és az ízületi gyulladásoknak is!

Támad a penész? Vegyük fel a kesztyűt!Ezért harcoljunk a penész ellen. Lakásban ne szárítsunk nagy mennyiségű ruhát! A veszélyeztetett helyiségeket (fürdőszoba, WC, konyha) gyakran, alaposan szellőztessük, használjunk páraelszívót!

De ha már megtörtént a baj, nem kell kétségbeesni, van megoldás!  Az Ultra Szavo penész elleni szer segítségével a penészt könnyen eltávolíthatjuk mind a falakról, mind a vakolatról és a csempéről is!

Az Ultra Szavo penész elleni szer hatékony a penész, az algák és a mikroszkopikus gombák eltávolításában.

A szert hatékonyan alkalmazhatjuk klórálló falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, illetve a berendezési és felszerelési tárgyaink felületein, konyhai felületeken, valamint fafelületeken képződő penész megszüntetésére, bel- és kültérben egyaránt.

Támad a penész? Vegyük fel a kesztyűt!A megtámadott felületet permetezzük le 10-20 cm távolságból a szórófej segítségével! Majd ha szükséges, 15-20 perc múlva a felületet tisztítsuk le vízzel, és hagyjuk megszáradni!

Ha támad a penész, vegyük fel a kesztyűt! És egy flakon Ultra Szavo penész elleni szert!

A fertőtlenítőszert biztonságosan alkalmazza! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!

További információ: www.szavo.eu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top