Otthon

Penész-panasz a gyerekszobában?!

Gyermek és penészes fal – nem összeillő lakótársak! Ha gyermek érkezik a családba, a penésznek távoznia kell, hiszen nemcsak a falakat teheti tönkre, hanem mindennapjainkat is!

Szemünk fényének már az első pillanattól kezdve igyekszünk a legbiztonságosabb otthont biztosítani. De hiába egy barátságos, csendes lakás, ha a magas páratartalomtól a falakon ott virít a penész!

A legújabb kutatások szerint ugyanis a penészgomba káros spórái miatt a penészes lakásban élő gyerekek jóval nagyobb valószínűséggel lesznek asztmások vagy allergiások, mint az egészséges otthonban élők! Ráadásul a légúti problémákat (ziháló légzés, köhögés stb.) sok szülő megfázásnak véli, így a gyerek már a súlyosabb szövődmény esetén kerül orvoshoz!

Penész-panasz a babaszobában?!

Különösen vigyázni kell az őszi–téli babákra, hiszen őket a zord időjárás miatt kevesebbet vihetjük friss levegőre – legalább a négy fal között biztosítsunk számukra egészséges körülményeket! Ügyeljünk rá, hogy mire hazahozzuk a csecsemőt, otthon megfelelő szobahőmérséklet, alacsony páratartalom és jól szellőző, penészmentes falak várják!

Penész-panasz a babaszobában?! Ebben segít az Ultra Szavo penész elleni szer, amely hatékony a penész, az algák és a mikroszkopikus gombák eltávolításában!

A szert hatékonyan alkalmazhatjuk klórálló falon, csempén, vizes helyiségek fal- és padlóburkolatain, illetve a berendezési és felszerelési tárgyainak felületein, konyhai felületeken, valamint fafelületeken képződő penész megszüntetésére, bel- és kültérben egyaránt.

A megtámadott felületet permetezzük le 10-20 cm távolságból a szórófej segítségével! Majd ha szükséges, 15-20 perc múlva a felületet tisztítsuk le vízzel, és hagyjuk megszáradni!

Penész-panasz a babaszobában?! Használata után nagyon alaposan szellőztessünk ki! Az Ultra Szavo penész elleni szer használatakor ne tartózkodjon a baba a szobában, később, csak amikor jól kiszellőztettünk/megszáradt a kezelt felület, akkor vigyük vissza.

Láthatjuk, kevés ráfordítással sok gondot tudunk megelőzni – védjük a gyermekeket a penésztől!

 

További információ: www.szavo.eu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top